Ingredients de rebosteria per a pastissos

Ingredients per decorar pastissos i dolços a Culinarium. T'oferim nombroses propostes perquè juguis amb textures, colors i sabors.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 95

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 95

Page
per page

Si t'agrada relaxar-te de tant en tant a la cuina realitzant algunes postres, preparant un berenar especial o, simplement, introduint els teus fills als secrets de la rebosteria, aquest apartat porta el teu nom. Ja saps que elaborar-los tu mateix és la millor manera de controlar que només ho integrin aliments saludables sense abusar d'additius ni conservants. Si ja estàs iniciat en aquest tema, posem a la teva disposició un ventall de productes que sofisticaran encara més les teves elaboracions i li proporcionaran aquest toc professional amb què aconseguiràs assolir la desitjada perfecció. T'animem a experimentar amb textures i un ampli ventall de colors.

Sucres

Els sucres que podeu utilitzar en rebosteria adquireixen formats i tipus variats. Segons el tipus, trobes sucre blanc, bru, vainillat, moscovat, etc. Quant al format, potser el més tradicional en rebosteria és el sucre glas o en pols. No obstant això, hi ha altres maneres: piló o refinat, cande o perlat, en terrossos, etc.

En qualsevol cas, com menys refinat estigui, més saludable.

Cobertura de xocolata

Les cobertures de xocolata solen ser les més desitjades en rebosteria. Posem a la teva disposició les tres variants possibles perquè només els hagis de donar el toc especial: xocolata blanca, amb llet o negre.

Colorants

Si no vols renunciar al sabor de la xocolata, però desitges jugar amb el color, disposem de colorants perquè obtinguis les tonalitats que desitges. Són colorants liposolubles per fer-los servir en textures olioses i només necessitaràs unes gotes.

També comptem amb pintures en pols per decorar amb daurats o platejats, en format esprai que donen color i brillantor a totes les teves creacions i gels de colors resistents a 200 ºC sense variar la seva tonalitat.

Oblees

Les hòsties són objectes realitzats en paper comestible acolorits amb tints també comestibles que els pots utilitzar per decorar els teus pastissos o pastissos. S'utilitzen molt per als pastissos d'aniversaris infantils ja que poden reproduir imatges dels herois dels petits de la casa.

Fondant

Si ets dels que no renuncien al sucre, disposem de formats que segur que facilitaran uns acabats als teus dolços imaginatius i professionals.

Les pastes de sucre fondant proporcionen una cobertura homogènia i perfecta a qualsevol tipus de pa de pessic i les trobes amb diversos colors per no limitar la teva imaginació a l'hora de decorar les teves creacions.

Pasta saboritzant

Una pasta saboritzant és un concentrat d'alguna fruita, d'alguna flor o d'algun fruit sec que t'ajuden a proporcionar més aroma i gust a la teva creació. De vegades, a més, proporciona color i fa que no sigui necessari que recorris al colorant.

Postres preparades

Les postres preparades et simplifiquen molt la vida si no tens temps o no t'atreveixes amb tota l'elaboració d'un pastís. És una excel·lent manera d'introduir-te en rebosteria perquè els resultats són senzillament perfectes i contribuiran que adquireixis seguretat a la cuina.

Retoladors

Són retoladors carregats amb tinta comestible i són ideals per decorar les teves creacions amb dibuixos, línies o escriure-hi dedicatòries.

Spray colorant

Un spray colorant, a més de color, proporciona un acabat brillant a les teves postres. Pots adaptar-los a pistoles disponibles al mercat per augmentar la precisió.

Sprinkles

Els sprinkles són dolços petits amb formes diverses que s'utilitzen per decorar pastissos i pastissos. Gaudeixen també d'un valor important quant a l'aportació de textures de contrast en les teves elaboracions. Has de glacejar prèviament les teves creacions perquè s'adhereixin correctament.

Com veus, tens molt on triar i experimentar. Imagina el que vulguis i després simplement fes-ho. Personalitzar un pastís és incrementar el seu valor davant d'aquesta persona tan especial a qui li dediques. Tria i experimenta!