Cristalleria de taula

La cristalleria és una part fonamental de tota vaixella. Troba aquí tot tipus de gots i copes, de vi, aigua, pinta, canya i licor. També tens una gran selecció de copes, de gelat, aigua, vi, cervesa o borgonya.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 151

Page
per page
  1. Regular Price 3,45 € Special Price 2,45 €
  2. Regular Price 3,45 € Special Price 2,45 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 151

Page
per page

Troba tota mena d'elements de cristalleria per completar la teva vaixella i aconseguir que cada reunió familiar o esdeveniment sigui tota una aventura. Amb copes i gots adequats a cada beguda, aconseguiràs gaudir dels sabors, olors i textures al màxim gràcies als materials de fabricació i estructura de cada element. Els materials de fabricació ofereixen resistència i fan que siguin d'ús alimentari, ja que el vidre no absorbeix sabors ni olors i es manté en perfecte estat durant molt de temps.

Les copes perfectes per gaudir dels millors vins, caves i licors

Hi ha tantes copes com a tipus de beguda. Cada copa té una forma diferent per poder subjectar-la d'una manera còmoda i que es pugui mantenir dempeus a la taula gràcies a la tija i la base. Aquest és un detall important per fer que només es tingui a la mà quan es consumeix i evitar així que s'escalfi la beguda.

Gaudeix de la cervesa al màxim

Amb les diferents gerres de cervesa, podràs gaudir dels sabors gràcies a les nanses, dissenys o tallats. El gruix del vidre fa que la cervesa es mantingui a la temperatura perfecta durant el temps que tardes a consumir-la. El color transparent permet saber quin tipus i quanta cervesa hi ha en tot moment a l'interior. La nansa ergonòmica fa que la subjectis d'una manera còmoda evitant escalfar la beguda ja que la mà no entrarà en contacte amb el cos.

Utilitza la copa de combinats per servir els teus còctels preferits

Amb aquesta copa tipus baló podràs servir els teus còctels preferits. Gràcies a la seva capacitat, pots ficar gel i altres ingredients addicionals per potenciar el sabor. La tija llarga fa que puguis subjectar-la sense que la mà entri en contacte amb la beguda, de manera que no s'escalfarà.

Troba la copa de licor perfecta per completar les teves experiències gastronòmiques

Amb aquesta copa amb la mida adequada per a la dosi perfecta podreu gaudir del sabor de qualsevol licor d'una manera única. Amb aquests jocs de gots, les reunions familiars seran un èxit rotund.

Completa la taula amb les copes per a l'aigua

Les copes daigua completen la taula donant lloc a la beguda més bàsica de totes. Es caracteritzen per ser grans, de manera que les pots omplir fins a la meitat. Se solen col·locar les primeres a la taula, per la qual cosa és impossible confondre-les. Són fàcils d'agafar i deixar anar gràcies a la tija llarga i base.

Conserva el sabor i l'olor amb les copes de cava per gaudir d'una manera única

Amb aquestes copes podràs gaudir de qualsevol vi escumós. Pensades perquè no s'extingeixin les bombolles i es conservin en tot moment, tenen la longitud necessària perquè puguis gaudir de l'aroma i beure amb comoditat alhora.

Aconsegueix que beure sigui una experiència amb les copes vi

Escull la copa de vi més adequada en base al vi que beuràs. Cadascú té unes característiques diferents i la varietat de copes fa que puguis triar la més adequada per ressaltar les qualitats del vi i amagar els seus punts febles. A més, cadascuna està dissenyat portar el vi a una zona concreta de la boca i registrar així sabors únics i especials.

Vasos resistents per a ús intens i tot tipus d'ocasions

Els gots són ideals per poder abocar-hi qualsevol tipus de beguda. N'hi ha de diferents mides, formes i colors per poder-los utilitzar de vegades diferents. En la majoria d'ocasions són resistents a les altes temperatures i aptes per a rentaplats, per la qual cosa la neteja i el manteniment són senzills.