Tazas y platos de té

Les infusions i els tes estan cobrant cada cop més protagonisme a les nostres llars. Per això, disposar de tasses i plats de te adequats és fonamental
22
Set Descending Direction
View as Grid Llista

22 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

22 Items

per page

 

Les tasses i plats de te són estris de parament imprescindibles a tota cuina, a més de tenir un caràcter cerimonial molt apreciat pels amants del te. Aquests plats i tasses són específics per servir tes i infusions calentes, encara que es poden utilitzar per a qualsevol beguda que se serveixi molt calenta. Es diferencien d'un altre tipus de tasses i gots, sobretot en la mida. Les tasses de te tenen més dimensions que les de cafè i poden portar filtre i tapadora per conservar bé la calor.

La cerimònia del te és un ritual de culte molt important a molts llocs del món, sobretot a països com el Japó. A occident, malgrat no haver-hi tanta tradició al voltant del te i les infusions, cada vegada més és una beguda més consumida i apreciada a les nostres llars. Els coneguts beneficis del te i el seu component natural el converteixen en una beguda molt recomanable i saludable. A més, beure te està associat a moments de relaxació.

Per consumir les nostres infusions de manera òptima caldrà comptar amb els utensilis adequats. Hi ha diferents tipus de tasses de te segons la seva mida, disseny i material de fabricació. Quant a la mida han de ser recipients mitjans o grans, ja que normalment se serveix força quantitat. El disseny és qüestió de gustos i podràs triar entre infinitat d'opcions al nostre catàleg. El més important a lhora de triar tasses i plats de te és el material, que ha de conservar la calor el major temps possible. A més, ha de ser aïllant ja que l'aigua de les infusions s'ha d'escalfar a temperatures altes per extreure totes les propietats de la planta que estiguem utilitzant. Els materials més recomanables per a tasses i plats de te són la porcellana, la ceràmica, l'acer esmaltat i el borosilicat.