Tasses i plats te

Les infusions i els tes estan cobrant cada cop més protagonisme a les nostres llars. Per això, disposar de tasses i plats de te adequats és fonamental
7
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page

 

Les tasses i plats de te són estris de parament imprescindibles a tota cuina, a més de tenir un caràcter cerimonial molt apreciat pels amants del te. Aquests plats i tasses són específics per servir tes i infusions calentes, encara que es poden utilitzar per a qualsevol beguda que se serveixi molt calenta. Es diferencien d'un altre tipus de tasses i gots, sobretot en la mida. Les tasses de te tenen més dimensions que les de cafè i poden portar filtre i tapadora per conservar bé la calor.

La cerimònia del te és un ritual de culte molt important a molts llocs del món, sobretot a països com el Japó. A occident, malgrat no haver-hi tanta tradició al voltant del te i les infusions, cada vegada més és una beguda més consumida i apreciada a les nostres llars. Els coneguts beneficis del te i el seu component natural el converteixen en una beguda molt recomanable i saludable. A més, beure te està associat a moments de relaxació.

Per consumir les nostres infusions de manera òptima caldrà comptar amb els utensilis adequats. Hi ha diferents tipus de tasses de te segons la seva mida, disseny i material de fabricació. Quant a la mida han de ser recipients mitjans o grans, ja que normalment se serveix força quantitat. El disseny és qüestió de gustos i podràs triar entre infinitat d'opcions al nostre catàleg. El més important a lhora de triar tasses i plats de te és el material, que ha de conservar la calor el major temps possible. A més, ha de ser aïllant ja que l'aigua de les infusions s'ha d'escalfar a temperatures altes per extreure totes les propietats de la planta que estiguem utilitzant. Els materials més recomanables per a tasses i plats de te són la porcellana, la ceràmica, l'acer esmaltat i el borosilicat.