Devolucions

A Culinarium oferim 60 dies, des de la data d'entrega de la comanda, perquè puguis tornar-lo sempre que estigui en les mateixes condicions en què ho vas rebre, a la caixa original i no s'hagi fet servir.

Pots tornar gratis la teva comanda a qualsevol de les nostres botigues Culinarium o sol·licitant la devolució amb recollida a domicili omplint aquest formulari.

Les devolucions amb recollida a domicili, tenen un cost de 1,95 € que es descomptaran de l'import a retornar, excepte en el cas que el producte comprat no sigui el correcte o sigui defectuós. La direcció de lliurament de les devolucions a domicili és:

Plat Preu, SL
Pol. Ind. La Canaleta, Par. 4
25300 Tarrega
Lleida

Les devolucions de l'import de la comanda es realitzaran en el mateix mètode de pagament realitzat. Un cop rebuda la devolució als nostres magatzems i haver comprovat que està en perfectes condicions procedirem a la devolució de diners, en un termini màxim de 7 dies ho veuràs reflectit al teu compte.

En cas que se t'hagin cobrat despeses en l'enviament, aquests no es retornaran, excepte en el cas que el producte comprat no és el correcte o sigui defectuós.

Si vols fer un canvi hauràs de sol·licitar la devolució de la comanda i realitzar la compra de nou.

 

¡ATENCIÓ! Si et fas membre dels Xefs de Culinarium tots els teus enviaments seran gratuïts i a més podràs realitzar devolucions sense cap cost afegit. Tan sols has de marcar la casella "Vull rebre informació comercial i ser membre dels Xefs de Culinarium" que trobaràs a la pàgina de registre ia la pàgina de pagament quan facis la teva comanda. Per saber més sobre les avantatges dels Xefs de Culinarium clica aquí