5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Devolucions

A Culinarium oferim 60 dies, des de la data d'entrega de la comanda, perquè puguis tornar-lo sempre que estigui en les mateixes condicions en què ho vas rebre, a la caixa original i no s'hagi fet servir.

Pots tornar gratis la teva comanda a qualsevol de les nostres botigues Culinarium o sol·licitant la devolució amb recollida a domicili omplint aquest formulari.

Les devolucions amb recollida a domicili, tenen un cost de 1,95 € que es descomptaran de l'import a retornar, excepte en el cas que el producte comprat no sigui el correcte o sigui defectuós. La direcció de lliurament de les devolucions a domicili és:

Plat Preu, SL
Pol. Ind. La Canaleta, Par. 4
25300 Tarrega
Lleida

Les devolucions de l'import de la comanda es realitzaran en el mateix mètode de pagament realitzat. Un cop rebuda la devolució als nostres magatzems i haver comprovat que està en perfectes condicions procedirem a la devolució de diners, en un termini màxim de 7 dies ho veuràs reflectit al teu compte.

En cas que se t'hagin cobrat despeses en l'enviament, aquests no es retornaran, excepte en el cas que el producte comprat no és el correcte o sigui defectuós.

Si vols fer un canvi hauràs de sol·licitar la devolució de la comanda i realitzar la compra de nou.