Jarras de cristal para agua y otras bebidas

Les gerres, aquest element indispensable a qualsevol taula o cuina. Atent a la selecció d'envasos d'aquest tipus que hem seleccionat a la nostra web: Gerres d'aigua; de plàstic i de vidre, filtrat i elèctric. Porró de Cristall
26
Set Descending Direction
View as Grid Llista

26 Items

per page
  1. Regular Price 13,95 € Special Price 9,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

26 Items

per page

 

Les gerres són l'envàs en què presentem qualsevol tipus de líquid a taula. Serveixen tant per contenir com per servir, una utilitat i funció de summa importància tant a la cuina com a la taula. A això cal sumar-hi també la importància estètica d'aquestes gerres, que tindran molt a veure amb el resultat final de la bellesa d'una bona taula. És per això que hem fet una selecció d'aquests elements perquè trobis el que s'adapta millor a les teves necessitats, però també als teus gustos estètics.

Res escapa a les modes i als gustos personals, tampoc les gerres. És per això que a la nostra selecció trobaràs tot tipus de dissenys i capacitats. Tenim diversos models, com ara les ampolles retro o les gerres tradicionals amb tapa dosificadora. Podràs triar, en qualsevol cas, el model que millor s'adapti a les teves necessitats, però també als teus gustos estètics.

Amb tancaments, obertes, de vidre, amb tapa o amb tap de rosca, tenim gerres de fins a 1,7 litres per donar solució a tots els nostres clients.

Les gerres són elements de summa importància a casa teva. Seran no només els recipients amb què servir aigua a taula oa la cuina, sinó també l'envàs on conservar freds diferents líquids. Conscients, estem segurs de comptar amb els models més representatius d'aquest tipus d'envasos. Tots amb la qualitat i excel·lència dels seus materials com a denominador comú, a més d'una relació qualitat-preu immillorable.

Si estàs buscant una gerra per a casa teva, estem segurs de tenir la que millor s'adapti a les teves necessitats i als teus gustos. Què esperes? Entra a la nostra secció de gerres i troba el model amb què servir aigua o un altre líquid sigui una qüestió pràctica i estètica.