Gerres

Les gerres, aquest element indispensable a qualsevol taula o cuina. Atent a la selecció d'envasos d'aquest tipus que hem seleccionat a la nostra web: Gerres d'aigua; de plàstic i de vidre, filtrat i elèctric. Porró de Cristall
28
Set Descending Direction
View as Grid Llista

28 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

28 Items

per page

 

Les gerres són l'envàs en què presentem qualsevol tipus de líquid a taula. Serveixen tant per contenir com per servir, una utilitat i funció de summa importància tant a la cuina com a la taula. A això cal sumar-hi també la importància estètica d'aquestes gerres, que tindran molt a veure amb el resultat final de la bellesa d'una bona taula. És per això que hem fet una selecció d'aquests elements perquè trobis el que s'adapta millor a les teves necessitats, però també als teus gustos estètics.

Res escapa a les modes i als gustos personals, tampoc les gerres. És per això que a la nostra selecció trobaràs tot tipus de dissenys i capacitats. Tenim diversos models, com ara les ampolles retro o les gerres tradicionals amb tapa dosificadora. Podràs triar, en qualsevol cas, el model que millor s'adapti a les teves necessitats, però també als teus gustos estètics.

Amb tancaments, obertes, de vidre, amb tapa o amb tap de rosca, tenim gerres de fins a 1,7 litres per donar solució a tots els nostres clients.

Les gerres són elements de summa importància a casa teva. Seran no només els recipients amb què servir aigua a taula oa la cuina, sinó també l'envàs on conservar freds diferents líquids. Conscients, estem segurs de comptar amb els models més representatius d'aquest tipus d'envasos. Tots amb la qualitat i excel·lència dels seus materials com a denominador comú, a més d'una relació qualitat-preu immillorable.

Si estàs buscant una gerra per a casa teva, estem segurs de tenir la que millor s'adapti a les teves necessitats i als teus gustos. Què esperes? Entra a la nostra secció de gerres i troba el model amb què servir aigua o un altre líquid sigui una qüestió pràctica i estètica.