Ralladores de cocina para queso y verduras

Et encanta preparar amanides i altres plats? Els ratlladors no han de faltar a la teva cuina. Et convidem a conèixer més sobre aquests estris de cuina

El descompte s'aplica automàticament al carret de la compra

 

Prepara fantàstiques amanides i altres platets que diversos aliments amb ajuda dels millors ratlladors. Podràs treure fines tires de fruites, vegetals, formatges i altres productes amb què crearàs deliciosos menjars per gaudir amb la teva família i amics. Podeu trobar diversos dissenys especials per ratllar aliments específics.

El plat que pretenguis preparar serà definitori per decidir la mida i gruix del tall. Però, en tot cas, et convé adquirir com a mínim un ratllador universal de quatre cares. Amb aquest utensili podràs obtenir la textura que necessites, des de filets més gruixuts fins a tires molt fines.

Un dels usos més comuns del ratllador és per al formatge. Algunes receptes requereixen l'aplicació de petites porcions d'aquest producte lacti. Amb l'ajuda d'un ratllador, aquesta tasca no suposarà cap problema. Encara que facis servir molt poc formatge, la ratlladura es veurà esponjosa i amb volum, factors que has de considerar en cuinar.

Els accidents a la cuina es poden disminuir si es fan servir les eines adequades i es treballa amb models que ofereixen un maneig segur. Abans era comú l'ús de ganivets per fer talls fins de vegetals. Encara que és possible continuar fent-ho d'aquesta manera, et pot prendre més temps del necessari i, si tens el temps a sobre, et pots tallar per maniobrar el ganivet amb presses.

Els ratlladors compten amb un petit espai amb tall on únicament hauràs d'exposar la fruita o verdura a ratllar. El risc de tallar-se és molt inferior al que tindries si utilitzessis un ganivet. No obstant això, alguns materials poden oxidar-se o perdre el tall, per la qual cosa cal canviar el ratllador per un de nou.

Et convidem a adquirir ratlladors nous perquè puguis crear els millors platets basats en verdures i fruites. A més de posar-li més sabor a l'aliment, li oferiràs una millor vista que conquerirà tota mena de paladars.