5% DE DESCOMPTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Parament de taula

L'art de parar la taula no requereix dates especials ni tampoc convidats. Si t'agraden els detalls i li dones molta importància a aquests moments en què els membres de la família us reuniu a casa cada dia per dinar o sopar, aquesta secció és per a tu.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 731

Page
per page
 1. Regular Price 59,95 € Special Price 56,95 €
 2. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 3. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 4. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 5. Regular Price 54,95 € Special Price 49,95 €
 6. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 7. Regular Price 6,45 € Special Price 5,45 €
 8. Regular Price 4,95 € Special Price 3,95 €
 9. Regular Price 5,45 € Special Price 4,45 €
 10. Regular Price 5,45 € Special Price 4,95 €
 11. Regular Price 4,95 € Special Price 4,45 €
 12. Regular Price 4,95 € Special Price 4,45 €
 13. Regular Price 5,45 € Special Price 4,95 €
 14. Regular Price 4,45 € Special Price 3,95 €
 15. Regular Price 3,95 € Special Price 3,45 €
 16. Regular Price 3,95 € Special Price 3,45 €
 17. Regular Price 34,95 € Special Price 29,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 731

Page
per page

L'art de parar taula no requereix dates especials ni tampoc convidats. Si t'agraden els detalls i dónes molta importància a aquells moments en què els membres de la família us reuniu a casa cada dia per dinar o sopar, aquest apartat és per a tu. No cal que recorris a adorns cars o vaixelles luxoses. Les petites coses de cada dia ens reconforten i ens proporcionen pau. Una aposta senzilla i equilibrada, amb allò imprescindible aquell dia segons el menú, posada amb afecte i invertint un temps mínim, és especial per si mateixa i un regal per a tota la teva família.

Cafè i te o l'art de conversar

Si tagrada passar temps amb la família, segurament pensis que hauria de ser obligat finalitzar cada menjar amb una breu sobretaula al voltant del cafè i te. És el moment perfecte que facilita la bona comunicació de la família.

Disposes de teteres de diversos materials amb dissenys clàssics actualitzats, amb filtres de te o sense, cafeteres italianes de tota la vida, bullidors d'aigua per a infusions, sucrers de taula i lleteres de taula i bols.

Menció a part mereixen les tasses i plats de cafè o les tasses i plats de te. Varien per la seva mida. Els cafès de sobretaula solen ser sols o amb un petit cop de llet. Utilitzen per això les tasses més petites. El tradicional cafè amb llet se serveix a les tasses més grans o en bols. Per la seva banda, el te se serveix a les tasses intermèdies.

Complements de taula que marquen la diferència

Les bases o suports per presentar els plats són imprescindibles a l'hora de presentar la taula: soperes, fonts, portatartes o càpsules per a pastissos individuals, salvamantells, tapets, sotaplats o estovalles individuals són complements pràctics i, alhora, molt decoratius amb què faràs especial qualsevol moment quotidià.

No t'oblidis de les setrilleres i vinagreres a taula, especialment si t'agrada disposar d'olis macerats per aportar matisos únics als teus plats. Actualment, disposes de polvoritzadors d'oli i de vinagre per proporcionar, a més de sabor, un toc elegant.

No poden faltar a la teva taula molinets de sal i pebre de disseny tradicional i que no desentonen a cap taula. Amb ells, podràs gaudir de tota l'aroma dels pebres acabats de moldre.

Coberts o l'art del bon menjar

Una bona taula requereix coberts per a gairebé cada plat. Si vols disposar de tots ells, pots començar pels sets de coberts i anar completant les col·leccions.

Les culleres necessàries són de tres tipus: la sopera, la de cafè o postres i la de moka. Les de moka són les adequades per la seva mida per als cafès sols.

Quant a les forquilles, els serveis tradicionals de taula dissenyaven de forma diferent les forquilles d'ús comú i les de peix, que eren acompanyades per pales en comptes de ganivets. Actualment, a més, disposes de forquilles de ganivets acompanyats de ganivets especials amb aquesta finalitat i forquilles de postres, que també et serveixen per als aperitius.

Respecte als ganivets, comptes amb els tradicionals d'ús comú, els xuleters i els de postres.

Menció a part mereixen els coberts especials que marquen determinades especialitats culinàries. Així, el marisc requereix l'ús de tenalles especials, forquilles per a marisc, pinces i ganivets obrestres. De la mateixa manera, si t'agrada el menjar asiàtic, has de comptar amb escuradents o amb pinces de sushi per a principiants.

La neteja i el manteniment perfectes

Si vols conservar tot el teu parament i complements de taula en perfecte estat, has de cuidar-ne la neteja i el bon assecat. Els rentaplats et faciliten molt aquest treball i garanteixen desinfeccions per temperatura més difícils daconseguir amb el rentat a mà. Tot i això, els productes de qualitat que hi ha actualment al mercat contribueixen enormement a la consecució d'aquesta finalitat.

L'emmagatzematge adequat també ajuda a mantenir en bon estat tots els elements. Així, per exemple, disposeu de coberters que ja no només permeten desar els coberts classificats sinó que disposen d'adaptadors perquè conservin l'ordre perfectes i optimitzen l'espai.

Plats, bols i safates

Si vols afinar al món del bon servir, pots fer ús de multitud de complements disponibles a les vaixelles per això. Així, la sopa pots servir-la tant en plat fondo com a les tasses de consomé realitzades per a aquest fi. També hi ha al mercat diferents propostes i dissenys per presentar els primers plats en petites cassoles individuals. Tampoc no quedaran malament en plats fondos.

Els segons plats i els menjars sense brou se serveixen en plats plans. Disposes de multitud de formes, materials i dissenys que seran perfectes per a cada dia.

Les postres se serveixen en plats petits, i per a les amanides s'ha generalitzat l'ús de bols.

Per la seva banda, per portar el menjar a la taula el més adequat és que disposis de soperes i de diverses fonts de diverses mides acompanyades de coberts per servir.