5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Coberts

És imprescindible comptar amb tots els coberts necessaris a l'hora de portar el menjar a taula: Coberts, coberteries, coberts de servir, coberters, culleres, ganivets i forquilles.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 93

Page
per page
  1. Regular Price 34,95 € Special Price 29,95 €
  2. Regular Price 29,95 € Special Price 24,95 €
  3. Regular Price 6,95 € Special Price 5,95 €
  4. Regular Price 9,95 € Special Price 8,95 €
  5. Regular Price 6,95 € Special Price 5,95 €
  6. Regular Price 5,95 € Special Price 4,95 €
  7. Regular Price 8,95 € Special Price 7,95 €
  8. Regular Price 7,95 € Special Price 6,95 €
  9. Regular Price 5,95 € Special Price 4,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 93

Page
per page

 

Els coberts que necessites per a la teva taula

Tant si es vol aconseguir la taula perfecta per a una ocasió especial com si es busca funcionalitat per als àpats quotidians, els coberts compleixen un rol central en la dinàmica dels nostres àpats. El més convenient és que estan realitzats íntegrament en acer inoxidable per garantir una durada més gran, encara que n'hi ha també de metall, amb mànec de fusta o plàstic i, els més luxosos, fets íntegrament en plata o alpaca. Tots compleixen la mateixa funció: ajudar-nos a l'hora de servir els nostres plats i consumir-los a taula.

Culleres tan úniques com irreemplaçables: cullera de cafè, cullera de taula, cullera de mel, cullera de moka

Depenent del menjar que es vulgui servir, és important comptar amb les culleres indicades. La cullera per a sopa, per exemple, té una cavitat pronunciada però es diferencia en grandària de la que s'utilitza per a brous i consums. De la mateixa manera, és diferent la que s'utilitza per menjar les postres de les que s'utilitza per acompanyar el cafè. Cal conèixer les diferents varietats per no equivocar-nos a l'hora d'incloure-les a les nostres taules. De la mateixa manera, és convenient conèixer el protocol per ubicar-les al lloc correcte.

Ganivets: la importància de comptar amb el tall apropiat al teu ganivet de taula

Hi ha poques coses més molestes que voler tallar alguna cosa al nostre plat i que el ganivet no compti amb el tall apropiat. Per evitar aquest tipus d'inconvenients, cal conèixer les diferents varietats de ganivets que hi ha i quan s'ha d'utilitzar cadascuna. Creus que coneixes prou ganivets? Aleshores sabràs que, segons el menú que vulguis servir, hauràs de triar entre ganivet per a carn, pala per a peix, ganivet de taula, ganivet per a mantega o ganivet de postres. També és important que t'asseguris que aquells que han de tallar menjars més resistents comptin amb el tall necessari.

Forquilles, els coberts per excel·lència: coberts per servir, forquilla per lunch, forquilla de taula, forquilla per a postres

Excepte en el cas que el plat que servirem sigui sopa o consomé, sí o sí necessitarem comptar amb forquilles a la nostra taula. Novament aquí és important saber que hi ha diferents tipus de forquilles que es diferencien bàsicament per la seva mida. Així, ens trobem amb forquilles per a l'entrant, forquilles per al plat principal, forquilles per a peix i forquilles per a postres. Cadascú se situa en una posició diferent respecte a la resta dels altres coberts.

Com triar els millors sets de coberts

Escollir el millor set de coberts per a la nostra taula pot presentar algunes dificultats perquè, probablement, un de sol no pugui satisfer totes les nostres necessitats. Si només en podem disposar un, és convenient que sigui de l'estil més neutral possible, perquè pugui ser utilitzat tant pel dia a dia com per les ocasions especials. Un set bàsic ha dincloure forquilles, ganivets, culleres i culleretes de te. Els més complets solen incorporar alguns dels altres coberts esmentats com les forquilles i ganivets per a postres, o les pales per a peix.

Altres tipus de coberts

Hi ha alguns altres coberts especials que compleixen funcions més específiques. Sumar-los a la teva cuina dependrà dels requeriments dels menjars que solen servir i de l'abast del teu pressupost.