Jamoneros de madera profesionales y de uso doméstico

Quan hem de triar els pernilers hem de tenir en compte la mida de la nostra cuina, la facilitat que tenim amb aquests productes i la durabilitat esperada
6
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page

Els pernilers són imprescindibles a les cuines espanyoles. El típic pernil salat forma part de la decoració de les nostres cuines, a més de ser un regal per al paladar i, per descomptat, l'estómac. Un perniler requereix una decisió important. Molts decideixen comparar preus, encara que altres escullen el més apropiat per a la seva cuina, com si fos un moble. Per això, disposem de diversos models disposats per a tu, perquè no falti aquest exquisit menjar de la nostra gastronomia.

El pernil és un article de cuina molt especial. Mirant els preus, podem trobar aquells realitzats amb fusta de pi, que ofereixen un disseny elegant, perfecte per ser combinat amb mobles també de fusta. D'altra banda, tens els pernils fixos o plegables i l'elecció variarà en funció de l'espai amb què comptes, així com la regularitat de què gaudeixes d'un exquisit pernil salat. En cas que vulguis tastar el més nou d'aquests artefactes, comptem amb articles extres, que t'ajuden a mantenir el teu pernil ibèric ben protegit del clima exterior canviant. Un pernil giratori et pot ajudar a acomodar-te millor a l'hora de tallar cada tall. No obstant això, si preferiu l'artilugi més professional, trobeu el pernil d'acer inoxidable, que us ofereix una llarga durada i gran facilitat quan aneu a tallar. Per als més novells, hi ha els articles per al pernil que faciliten posicionar-lo amb el menor esforç. Per descomptat, també tens una multitud de complements necessaris per tenir una experiència pernilera única. No et quedis amb les ganes de degustar un bon pernil de manera regular a casa teva. Adquireix un dels molts pernilers que tenim disponibles per a tu. Des dels models plegables, fàcils de guardar, fins als fixos, que combinen a la perfecció amb els mobles de la teva cuina.