Fondant: pasta de azúcar para tartas y repostería

No importa que siguis un aficionat a la rebosteria o un autèntic pastisser professional: saps que el fondant és clau per aconseguir resultats sorprenents

 

Pasta de sucre i fondant de colors per a les teves receptes de rebosteria

No importa que siguis un aficionat a la rebosteria o un autèntic pastisser professional: saps que el fondant és una de les claus per aconseguir resultats sorprenents, no només des del punt de vista estètic, sinó també del sabor. Aquesta pasta comestible és extremadament útil en qualsevol de les teves preparacions i està disponible a la nostra botiga en línia. Et convidem que la recorris i compris amb confiança!

Deliciós i colorit fondant

Tots els que alguna vegada hagin volgut cuinar alguna cosa dolça hauran necessitat fer servir fondant. Aquesta pasta és molt semblant a la plastilina, encara que té una particularitat: no és tòxica, sinó que, per contra, es pot menjar. Generalment s'utilitza per recobrir pastissos, muffins o qualsevol altre snack dolç.

Pasta de sucre per a rebosteria

Composta per aigua i sucre, hi ha tres maneres d'utilitzar aquest producte: de forma líquida (com farcit o recobriment, doncs s'asseca i brilla), de manera elàstica (per cobrir i decorar pastissos, amb una aparença final llisa i mat ) o freda, que sol ser molt versàtil per a qualsevol preparació.

Aquest material és indispensable per a la rebost de qualsevol pastisser aficionat o professional. Tenir un bon fondant pot marcar la diferència entre un producte bo o un de baixa qualitat. L'aparença final d'aquesta massa serà completament perceptible en un pastís, per exemple.

Per això, si teniu una textura rugosa o no heu arribat a estirar-vos bé, és possible que la vostra preparació tingui un aspecte força irregular i poc estètic. Per això també, des de CULINARIUM t'assegurem que només treballem amb materials de primeríssima qualitat, cosa que sempre és una garantia que les coses sortiran tal com ho havies previst.

Si vols, pots recórrer el nostre catàleg en línia i corroborar els productes que tenim per a tu. Recorda: pots comprar amb confiança i de manera completament senzilla. Et ajudarà a totes les teves receptes!