5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

La nostra història

La història de Culinarium comença el 1863 quan Delfí Elías funda Casa Delfín, un petit comerç familiar a Tàrrega. El que en un principi va començar com una botiga de barri que proveïa a la població local, va anar transformant-se amb el pas de les dècades en un negoci de subministrament d'estris de cuina i servei de taula per a la restauració i l'hoteleria, sent avui en dia una de les empreses líders en el sector a Espanya.

El 1996, els descendents i cinquena generació de la família, decideixen crear un nou concepte de distribució amb botigues físiques per l'hoteler, però ràpidament descobreixen que el visitant és el client particular. És llavors quan es crea l'empresa que avui coneixem com Culinarium, naixent amb la voluntat d'ajudar a cuinar i servir millor el menjar a casa, amb les tècniques més innovadores i les millors eines amb un assessorament a l'altura dels nostres clients.

Els nostres valors:

Humiltat: Som els experts en els articles de cuina i servei de taula, però també creiem que el nostre producte ha de ser integrat, perquè, des del més cuinetes a el menys experimentat tingui cabuda a les nostres botigues.

Passió: Som apassionats de la cuina i vivim el que venem, ja que, únicament qui viu el pot transmetre de forma adequada.

Vocació de servei: La nostra voluntat és ajudar a millorar la societat en què ens trobem i aquest fet engloba tota la companyia des de direcció fins a les botigues. El client i la societat són al centre de la nostra companyia. Ens esforcem dia a dia per millorar el servei que proporcionem i l'entorn en què ens trobem