A Culinarium volem que els teus pastissos, pastissos i galetes siguin únics, perquè converteixis aquest dolç en una veritable obra d'art que els convidats recordaran durant molt de temps.
T'animem a decorar les teves creacions dolces amb aquests aliments:
Els sucres especials et poden servir per aconseguir el color que desitges als teus pastissos i, afegit a sucs o aromes, aconseguir cobertures úniques.
La nostra cobertura de xocolata està especialment creada per a rebosteria, i pots triar entre diferents varietats: xocolata blanca, negra, amb llet... amb diferents percentatges de cacau. Descobreix-les... i prova-les!
Els colorants que venem són respectuosos amb la salut i molt fàcils de fer servir. Només hauràs d'agitar-ho i afegir la quantitat indicada a l'envàs a la massa o cobertura que estiguis preparant!
El fondant és una pasta de sucre a la qual es pot donar forma fàcilment com la plastilina. A la nostra web trobaràs fondant de diferents colors perquè aconsegueixis crear exactament les postres que tens al cap. Veureu què fàcil!
També, gràcies als nostres retoladors i spray colorant, podràs decorar les teves creacions culinàries com vulguis. Deixa volar la teva imaginació!
No és el mateix barrejar la massa del teu pastís a mà que amb una batedora de rebosteria, que et permet obtenir una massa uniforme, consistent i sense grumolls en qüestió de segons. Visita els diferents models que tenim a la nostra web i llegeix-ne les característiques per trobar la perfecta per a tu.
També comptem amb les més modernes bàscules, que pots utilitzar a les teves receptes dolces, salades o per a dietes especials. Tenim tant planes com a especials per a líquids. També oferim altres mesuradors de cuina. Visita la nostra web per descobrir les darreres novetats!
Necessaris per confeccionar bombons, flam, cupcakes i pastissos... Qui no té motlles a la cuina? També tenim ars i talladors perquè puguis donar forma a les teves galetes, i fins i tot motlles especialment per a gelats. I no només dolços. Descobreix també els nostres motlles de pa i pizza.
Clàssics com les varetes, mànigues pastisseres, rodets i bols són imprescindibles per a qualsevol pastisser o aficionat a la cuina.