Saleros de cocina de cerámica y cristal

Els salers són essencials a tota cuina, per això t'oferim al nostre catàleg els millors productes del mercat, elegants, útils i econòmics
6
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page

 

La sal és un dels conservants i amaniments gastronòmics per millorar el gust més importants, juntament amb el sucre, al món de la gastronomia occidental. És per això que no poden faltar una bona selecció de salers entre els nostres complements. Totes són propostes en què la qualitat i la facilitat d'ús són senyes d'identitat perquè trobis el model que estàs buscant.

Els salers són indispensables tant a la taula com a la cuina. Hi ha nombrosos models al mercat; no obstant això, a Culinarium apostem pels models més tradicionals que combinen amb tots els espais, ja siguin a la cuina oa la taula. Productes de senzill ús, duradors i de fàcil recàrrega.

Tractant-se dels models de molinet, els més tradicionals no podrien faltar entre els articles que hem seleccionat. Més moderns o més clàssics en el seu aspecte, els nostres models et permeten dispensar els teus condiments de manera immediata, conservant la frescor de la sal i totes les propietats fins al moment en què es necessita.

Els nostres molinets, que serveixen tant per a la sal com el pebre, molen fi i de forma homogènia. Aquests dos aspectes essencials tenen molt a veure amb els engranatges d'acer o ceràmics amb què compten tots els articles. Tots els nostres models compten amb qualitat i elegància i amb ells et serà molt fàcil acostumar-te a fer servir tant la sal com el pebre en el moment de ser servida. A més, suma a totes aquestes excel·lències el fet d'alt valor estètic que tenen de cara a una taula o una cuina, així com l'excel·lent relació qualitat-preu de tots els models.

Si estàs pensant en fer-te amb un saler, navega per la nostra selecció i troba el que s'adapti millor al que estàs buscant.