Ollas Express para cocción a presión

Olles de pressió, descobreix per què són sempre imprescindibles per poder cuinar com un professional. Aquí trobaràs olles exprés i de ràpida cocció d´acer inoxidable. Aposta per una opció tan pràctica com aconsellable.

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
10
Set Descending Direction
View as Grid Llista

10 Items

per page
  1. Regular Price 89,95 € Special Price 74,95 €
  2. Regular Price 119,00 € Special Price 99,00 €
  3. Regular Price 94,95 € Special Price 69,95 €
  4. Regular Price 98,95 € Special Price 79,95 €
  5. Regular Price 86,95 € Special Price 69,95 €
  6. Regular Price 109,95 € Special Price 87,95 €
  7. Regular Price 82,95 € Special Price 51,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

10 Items

per page

 

Les olles de pressió s'han convertit en una alternativa irrenunciable per poder cuinar en menys temps. Les seves excel·lents propietats ajuden a mantenir els sabors ia poder preparar qualsevol recepta. Incorpora'n una a la teva cuina i t'ajudarà; a ampliar el teu receptari ia provar opcions diferents que enriqueixin el teu menú habitual.

Com cuinar en una olla a presió

L'imparable èxit de la olles de pressió és deguda a la seva indubtable adaptabilitat i eficàcia. Usant una, estalviar gas o electricitat i, sobretot, aconseguir frenar la pèrdua de fins a un 33% dels nutrients que es produeix en una olla convencional. Per cert, aquí tens una selecció de ​​olles d'acer inoxidable i funció.

Només has d'introduir els aliments que prefereixis, afegir aigua i condiments i tancar bé la tapa. Al cap de pocs minuts la temperatura interior arribarà; els 100 graus. Calcula el temps, prem perquè surti el vapor i obre la tapa amb cura per degustar la recepta de la teva elecció

Quin tipus d'olles de pressió pots trobar al mercat?

El sector s'ha renovat sensiblement i les clàssiques olles amb una vàlvula giratòria s'han convertit en altres més modernes. Ara la tapa encaixa al recipient inferior amb un lleu gir de muñeca. Fins i tot és possible seleccionar, en alguns models, la quantitat de vapor a utilitzar a la cocció. Les mesures de seguretat són molt més eficaces i és el mateix recipient el que et confirma que pots obrir la tapa.

L'enorme diversitat de dissenys, capacitats, marques i métots de seguretat juga a favor teu perquè triïs justament la que millor encaixi amb les teves necessitats. A més, hi ha alternatives concretes per a cuines de gas, vitroceràmiques i d'inducció. Converteix les olles a presió en un complement ideal per a la teva cuina. Aconseguir que les teves receptes mantinguin el seu sabor de sempre respectant la textura dels ingredients sense dificultat.

Olla express

La olla express permet cuinar amb altes temperatures i també llargs temps de cocció. El cuinat dels aliments en una olla express permet assolir temperatures de fins a 119ºC i per tant, es redueix fins a un 70% el temps de cocció en comparació amb una olla tradicional.

Olla a presió BRA

A Culinarium tenim la millor selecció de marques i això també inclou el fabricant d'olles de pressió BRA, amb més de 50 anys d'experiència en productes d'acer inoxidable i alumini. S'ha convertit en un referent a Espanya en tot allò que antiadherents es refereix, i ofereix productes amb una relació qualitat-preu molt elevada.

Quines diferències hi ha entre olla express i olla ràpida?

Moltes persones creuen que són el mateix. És més, pensen que són sinònims. La veritat és que tenen part de raó. Una olla express és una olla de pressió, però una olla ràpida és una olla de pressió més evolucionada, més actual. Així, es podria dir que en essència sí que són iguals però a nivell tècnic no.