Les olles de pressió s'han convertit en una alternativa irrenunciable per poder cuinar en menys temps. Les seves excel·lents propietats ajuden a mantenir els sabors ia poder preparar qualsevol recepta. Incorpora'n una a la teva cuina i t'ajudarà; a ampliar el teu receptari ia provar opcions diferents que enriqueixin el teu menú habitual.
L'imparable èxit de la olles de pressió és deguda a la seva indubtable adaptabilitat i eficàcia. Usant una, estalviar gas o electricitat i, sobretot, aconseguir frenar la pèrdua de fins a un 33% dels nutrients que es produeix en una olla convencional. Per cert, aquí tens una selecció de olles d'acer inoxidable i funció.
Només has d'introduir els aliments que prefereixis, afegir aigua i condiments i tancar bé la tapa. Al cap de pocs minuts la temperatura interior arribarà; els 100 graus. Calcula el temps, prem perquè surti el vapor i obre la tapa amb cura per degustar la recepta de la teva elecció
El sector s'ha renovat sensiblement i les clàssiques olles amb una vàlvula giratòria s'han convertit en altres més modernes. Ara la tapa encaixa al recipient inferior amb un lleu gir de muñeca. Fins i tot és possible seleccionar, en alguns models, la quantitat de vapor a utilitzar a la cocció. Les mesures de seguretat són molt més eficaces i és el mateix recipient el que et confirma que pots obrir la tapa.
L'enorme diversitat de dissenys, capacitats, marques i métots de seguretat juga a favor teu perquè triïs justament la que millor encaixi amb les teves necessitats. A més, hi ha alternatives concretes per a cuines de gas, vitroceràmiques i d'inducció. Converteix les olles a presió en un complement ideal per a la teva cuina. Aconseguir que les teves receptes mantinguin el seu sabor de sempre respectant la textura dels ingredients sense dificultat.
La olla express permet cuinar amb altes temperatures i també llargs temps de cocció. El cuinat dels aliments en una olla express permet assolir temperatures de fins a 119ºC i per tant, es redueix fins a un 70% el temps de cocció en comparació amb una olla tradicional.
A Culinarium tenim la millor selecció de marques i això també inclou el fabricant d'olles de pressió BRA, amb més de 50 anys d'experiència en productes d'acer inoxidable i alumini. S'ha convertit en un referent a Espanya en tot allò que antiadherents es refereix, i ofereix productes amb una relació qualitat-preu molt elevada.
Moltes persones creuen que són el mateix. És més, pensen que són sinònims. La veritat és que tenen part de raó. Una olla express és una olla de pressió, però una olla ràpida és una olla de pressió més evolucionada, més actual. Així, es podria dir que en essència sí que són iguals però a nivell tècnic no.