Peladores y cortadores de patatas, frutas y verduras

Els peladors són molt útils quan vols retirar la pela de les patates o les pastanagues
29
Set Descending Direction
View as Grid Llista

29 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

29 Items

per page

 

Els peladors són estris de cuina que et serviran per pelar tota mena de fruites, verdures i altres vegetals. Podràs retirar la closca de la superfície sense posar en risc les teves mans per fer servir ganivets. Però també et poden servir per a altres funcions que mai t'havies imaginat i que ara mateix t'esmentarem.

Els peladors bàsicament estan compostos per dues parts. Una és la fulla, que conté una fulla afilada amb la qual pots fer talls fins de la closca. L'altra part del pelador és el mànec, que pot ser de plàstic o metall. En general, el disseny està pensat per millorar la subjecció daquest instrument en utilitzar-lo.

La navalla del pelador pot comptar amb una sèrie de dents per retirar la cobertura de les carbasses tendres o de les taronges. Però generalment sol ser llisa i et servirà per pelar pomes o pastanagues, entre altres vegetals o fruites.

A més de retirar la closca, podràs fer fins talls a les verdures i fruites. Encara que aquesta tasca també la pots fer amb ajuda d'un ratllador, si utilitzes un pelador pots treure algunes tires fines per adornar els platerets que serviràs als teus convidats.

El pelador sol comptar amb cobertes que protegeixen les mans de l'usuari perquè no entrin en contacte amb la fulla i que ho fan un instrument molt segur de manejar. Us suggerim que reviseu el tall d'aquests utensilis perquè puguis comprovar si el pots fer servir encara o ja és moment de substituir-lo per una altra peça.

El pelador pot variar en el disseny. Alguns tenen cap giratori, mentre que altres el tenen fix. Cadascú és ideal per a diferents tipus de verdures. Et convidem a conèixer aquests dissenys i adquirir els que necessites per agilitzar la tasca de pelar aliments a la teva cuina.