Tazones de desayuno y mugs

Els mugs ens permeten consumir el nostre esmorzar i altres àpats al llarg del dia en una quantitat i proporció ideal per quedar satisfets
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 38

Page
per page
  1. Regular Price 16,95 € Special Price 15,45 €
  2. Regular Price 16,95 € Special Price 15,45 €
  3. Regular Price 16,95 € Special Price 15,45 €
  4. Regular Price 16,95 € Special Price 15,45 €
  5. Regular Price 4,95 € Special Price 4,45 €
  6. Regular Price 5,95 € Special Price 4,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 38

Page
per page

 

Mugs per a tot tipus d'usos

Els mugs són recipients que formen part de la vaixella irreemplaçable a la nostra cuina, ja que la seva versatilitat et permet fer-lo servir en diferents hores del dia, així com per a diferents tipus d'aliments.

Els pots fer servir per consumir l'esmorzar amb cafè, cereals o te, així com per berenars saludables en una mida ideal perquè acabis satisfet, fins i tot per preparar postres al microones. També són útils per quan necessitis servir sopes com entrades o entremés dels menjars, garantint una proporció exacta per satisfer la teva gana però deixant espai per a la resta dels aliments que desitges consumir.

Menjar en un bol o bol en definitiva et proporciona facilitats respecte a les proporcions o quantitats a l'hora de dinar, tornant-se molt més exactes en la seva mida i/o quantitat. Per això, la preparació dels menjars també es torna ràpida i senzilla.

Com que la rapidesa i la senzillesa són un dels seus principals avantatges, els bols o bols poden considerar-se un element indispensable per als nostres esmorzars o berenars, on les quantitats d'aliments requereixen ser mesures per consumir les proporcions ideals en el dia. A més d'això, la mida també ens permet dur a terme una dieta més equilibrada, ja que podem mesurar de manera molt més precisa les quantitats d'aliments que consumirem en utilitzar-lo.

La seva versatilitat per adaptar-los a diferents àpats és un altre dels seus avantatges, ja sigui per esmorzar amb cereals, cafè o te; també poden ser emprats per a berenars o sopes a les entrades o entremés dels teus menjars.

Els bols o bols poden ser elaborats a partir de diferents materials com ara ceràmica, fang, fusta o plàstic. Depenent d'això i del seu disseny poden arribar a proporcionar un toc d'elegància als accessoris i vaixelles a la cuina, o simplement fer-hi joc.