Especieros y molinillos para pimienta

La millor selecció de molinets d'acer, plàstic o fusta. Útils per a pebre o formatge ratllat. Trobaràs especiers inox de malla.
18
Set Descending Direction
View as Grid Llista

18 Items

per page
  1. Regular Price 41,95 € Special Price 37,95 €
  2. Regular Price 41,95 € Special Price 37,95 €
  3. Regular Price 41,95 € Special Price 37,95 €
  4. Regular Price 41,95 € Special Price 37,95 €
  5. Regular Price 41,95 € Special Price 37,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

18 Items

per page

 

Els molinets et permeten gaudir de la frescor de les espècies acabades de moldre. Si vols que els teus plats conservin tot el sabor i gaudir així dels menjars increïbles, aquests articles de cuina no et poden faltar. Molts d'aquests útils i funcionals articles de cuina tenen peces d'acer inoxidable que en faciliten el funcionament gràcies a la gran qualitat que tenen. No dubtis a incloure a la teva cuina aquests articles que són fonamentals per a la bona saó dels teus plats.

Al món dels molinets trobes potser poca varietat, però pots triar la seva qualitat a través dels materials dels quals estan fabricats. Els més econòmics són els de plàstic que, encara que et poden durar molt, no assoliran la durabilitat dels realitzats en vidre. Trieu sempre aquells amb peces d'acer inoxidable, per aconseguir un tall més fi de les vostres espècies. Hi ha dissenys molt elegants, entre els quals trobaràs els més apropiats perquè combinin a la perfecció amb la teva cuina. També hi ha molinets elèctrics, aptes per a aquests grans més difícils de moldre, com passa amb els de cafè. D'aquesta manera et garanteixes un cafè cent per cent natural. Hi ha moltes mides que t'ajudaran a fer els teus plats. Els més grans admeten una barreja considerable d'espècies que pots moldre conjuntament, si és que t'agrada provar noves experiències culinàries. De la mateixa manera, aquests productes t'ajuden a conservar correctament cada espècie, a causa del tancament hermètic. En cas que prefereixis els més petits, hauràs de realitzar a mà la desintegració de les espècies. Només selecciona els més indicats per a tu i aquells que més vagin d'acord amb l'estil de la teva cuina. Disposem de molinets de gran qualitat i sabem que et seran molt útils per a la creació dels teus plats.