5% DE DESCOMPTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Plats, bols i safates

Compra aquí tot allò que necessites per decorar la teva taula. Plats, bols de taula i tota mena de safates, a més de coberts, gots, copes d'aigua, copes de vi i copes de cava.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 215

Page
per page
 1. Regular Price 59,95 € Special Price 56,95 €
 2. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 3. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 4. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 5. Regular Price 54,95 € Special Price 49,95 €
 6. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 7. Regular Price 59,95 € Special Price 54,95 €
 8. Regular Price 6,45 € Special Price 5,45 €
 9. Regular Price 4,95 € Special Price 3,95 €
 10. Regular Price 5,45 € Special Price 4,45 €
 11. Regular Price 6,45 € Special Price 5,45 €
 12. Regular Price 5,95 € Special Price 4,95 €
 13. Regular Price 5,95 € Special Price 4,95 €
 14. Regular Price 5,45 € Special Price 4,95 €
 15. Regular Price 4,95 € Special Price 4,45 €
 16. Regular Price 4,95 € Special Price 4,45 €
 17. Regular Price 5,45 € Special Price 4,95 €
 18. Regular Price 4,45 € Special Price 3,95 €
 19. Regular Price 3,95 € Special Price 3,45 €
 20. Regular Price 3,95 € Special Price 3,45 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 215

Page
per page

 

Millora la decoració de la teva taula amb els millors plats, bols i safates

Els plats juguen un paper més que important a l'hora de fer l'armat de les nostres taules i de servir el menjar. N'hi ha de diferents materials, mides i estils. Tot dependrà de l'ocasió per a la qual s'utilitzin, de l'estil dels amfitrions, del menú i del pressupost de què disposeu.

Saber utilitzar-los apropiadament pot semblar més senzill del que és efectivament. A més, hi ha un protocol sobre quina ubicació donar a cadascú a taula, i és un art digne d'aprendre's. De plàstic per a sortides a l'aire lliure, de vidre o ceràmica per a la taula quotidiana i, per què no, de porcellana importada per als sopars importants, els plats són sempre grans protagonistes dels nostres àpats.

Saber triar els millors bols i safates

El mercat de plats és molt ampli. Dins aquesta categoria podem incloure també els bols i safates, tan necessaris per a les nostres preparacions i trobades. Els bols compleixen moltíssimes funcions, ja que poden ser utilitzats com a complement de cuina per batre, barrejar o remenar preparacions i ingredients, així com per conservar-los a la gelatera o servir-los a taula. Els materials amb què solen estar realitzats inclouen plàstic, melamina, acer inoxidable, vidre, ceràmica i bambú.

Els millors plats per acompanyar el teu aperitiu favorit: plat fondo, plat pla, plat de postres

També a l'hora de servir els nostres aperitius, els plats juguen un paper molt important. Des de ja, no haurien de ser els mateixos que utilitzem per servir el nostre plat principal. En aquest cas, solen ser més petits per poder ser distribuïts per tota la taula o col·locats harmoniosament al centre. Solen usar-se diversos alhora, cadascun contenint un ingredient diferent. El material dependrà de l'ocasió i del gust dels amfitrions, i també se'n poden trobar alguns d'un sol ús.

Plats per a totes les ocasions

Quan parlem de plats, solem fer referència exclusivament als plats plans, que són els que comunament es fan servir en tots els nostres menjars per als menjars calents principals. No obstant això, hi ha una gran varietat i tots són igualment útils i funcionals. Així, trobem els plats fondos, que utilitzem per a sopes i consomé, els plats més petits destinats a les postres, els plats de cafè, els plats per a pa i els de presentació. L'estil i el material de cadascú dependrà del gust de l'amfitrió i de l'ocasió per a què s'utilitzin.

Plats de bambú

En l'actualitat, el bambú ha adquirit popularitat com a material d'elements de cuina i vaixella. Prova a incloure plats de bambú a la teva taula. Us donaran un estil més natural i fresc.

Set de 18 peces

És important tractar que tots els plats que fem servir en una mateixa taula o menjar pertanyin al mateix joc o, almenys, siguin d'estils similars i que combinin entre si. Això afavorirà aconseguir una taula més harmoniosa amb una presentació més fina i elegant. L'ideal és comprar un set de 18 peces, que cobrirà totes les nostres necessitats.

Plats, safates i bols per a tapes i aperitius

Si vols que la teva taula estigui preparada per a qualsevol ocasió, no pots oblidar-te dels plats, safates. i bols per a tapes i aperitius. El concepte d'aperitiu és molt clar, són petites elaboracions o piscolabis que se serveixen com a bestreta dels plats principals, però en canvi, el concepte de tapes ha anat evolucionant tant que a diferents llocs d'espanya és identificat com a coses realment diferents