5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Escurridores de cocina para alimentos

Els escorredors són molt necessaris a la cuina. Un sol pot provocar errors a l'hora de colar teus aliments. Per això, heu de tenir gran varietat
8
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page

 

Hi ha multitud d'escorredors aptes per a cada aliment. Tingues en compte que les dimensions són molt importants si vols aconseguir plats exquisits. Trieu un material de la millor qualitat que us permeti tenir colats els vostres productes amb la precisió adequada. No és el mateix escórrer arròs que enciam. La mida dels forats és molt important si vols mantenir íntegres els teus ingredients i evitar accidents que un bon escorredor no et permetrà.

Tenim escorredors de diverses mides, per tal de facilitar-te la feina a la cuina i poder aconseguir plats perfectes. Entre els més elegits pels usuaris hi ha els escorredors d'acer inoxidable, que són perfectes per als aliments calents, ja que no es deterioren amb facilitat, durant molt de temps. En qüestió de dimensions, hi pots trobar molta varietat. Des dels idonis per servir un cafè a l'estil tradicional, que cap perfectament en una tassa i no permet que es passin els pòsits del mateix, fins als grans, per netejar carns i peixos abans de cuinar. A l'hora de coure arròs, necessitaràs un colador especial, amb forats fets a mida perquè els grans no s'escapin i, alhora, deixin passar l'aigua. Trobes coladors de tots els preus. Entre els més barats hi ha els fabricats en plàstic, encara que no et garanteixen la durabilitat dels creats en acer inoxidable. Escull el que millor filtre et proporcioni per a les teves expectatives a la cuina. N'hi ha de molts tipus com, per exemple, amb malles específiques, de porcellana i metàl·lics. La vostra cuina estarà completa amb un conjunt de coladors aptes per a cada tipus d'aliment. Des d'arrossos fins a verdures i begudes. No deixis que una mala experiència faci malbé el teu millor plat i adquireix els millors escorredors a la nostra botiga especialitzada.