Tenedors. Què faríem sense aquest petit artefacte a l'hora de dinar? Des que es van posar de moda, allà per França del segle XVI, no han deixat d'acompanyar gairebé tots els àpats al món occidental per ajudar-nos a menjar de manera més ordenada i senzilla.
Les forquilles han evolucionat tant que ja hi ha variacions en mida i forma depenent de l'aliment que es consumeixi amb ells. Hi ha forquilles dissenyades específicament per consumir certes carns, mariscs i altres aliments amb més eficiència. A Culinarium t'oferim, a més dels tradicionals, la més àmplia gamma de forquilles amb finalitat específica.
Nosaltres no oferim productes sense abans determinar que compten amb la qualitat suficient per ser publicats al nostre catàleg, així que pots estar tranquil que qualsevol forquilla que compris amb nosaltres serà de qualitat excel·lent. Compten amb dissenys i materials de qualitat. L'àmplia majoria dels productes elaborats amb metalls que estan publicats a la pàgina tenen el seu cos fet d'acer inoxidable.
Això fa que, malgrat ser instruments dús continuat, aguanten intactes durant molt de temps. A més, gairebé totes les forquilles d'aquest apartat són prou resistents per sotmetre's a centenars de rentats al rentaplats sense patir deformacions.
Et convidem a passejar-te per tota la nostra oferta de forquilles i coberts per servir perquè comparis preus i decideixis quin és el que millor s'adapta a les teves necessitats. Sempre a Culinarium procurem que la teva experiència de compra sigui 100% satisfactòria.