Adorna els teus pastissos amb un colorant liposoluble rosa de Culinarium. Amb creativitat i amb aquest producte podràs produir part fonamental per decorar unes postres de rebosteria de la manera que vulguis.
És un colorant líquid que serveix per utilitzar en masses amb contingut gras com la xocolata. La recomanació és que s'usi només per a postres que portin xocolata, perquè per a les altres combinacions pot quedar malament.
Conté una base d'oli perquè s'integri de forma correcta amb la xocolata. Això és possible perquè el colorant liposoluble és molt suau per evitar danyar la part de xocolata en unes postres. També pot portar traces de llet i fruits secs.
Un fondant és una pasta similar a la plastilina, però comestible, utilitzada per cobrir pastissos, pastes i altres productes que s'ofereixen en una rebosteria. Per aquesta raó, el producte és necessari per no danyar la coberta modelable i elàstica.
Has agitar el flascó abans d'usar-lo, afegir unes gotes per tenyir la superfície d'algun pastís i després barreges fins a obtenir el color que desitja. També has de recordar que el fondant ha d'estar sec.
Tens la possibilitat d'escollir el to de rosa que vulguis. Ho pots fer afegint més colorant i batent.
Oli vegetal de gira-sol, colorant: E122. Pot contenir traces de fruita seca i llet. Declaració nutricional mitjana per 100 G de producte: E.energia 3331 kJ, 810 Kcal; Greix 90 g, dels quals àcids grassos saturats 8,9 g; Carbohidrats 0g, dels quals sucres 0g, Proteïnes 0g; Sal 0 g.
Codi | 1007673 |
---|---|
Color | Rosa |
Marca | DECORA |