Copas de cristal para vino, champagne y cerveza

Els accessoris per a vi i cava són fonamentals alhora d'una millor experiència gastronòmica. A Culinarium comptem amb una àmplia gamma disponible: Copes de cervesa, aigua, cava, combinats, licor i vi.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 52

Page
per page
  1. Regular Price 4,45 € Special Price 3,95 €
  2. Regular Price 4,45 € Special Price 3,95 €
  3. Regular Price 4,45 € Special Price 3,95 €
  4. Regular Price 3,45 € Special Price 2,95 €
  5. Regular Price 3,45 € Special Price 2,45 €
  6. Regular Price 3,45 € Special Price 2,45 €
  7. Regular Price 2,95 € Special Price 2,45 €
  8. Regular Price 2,95 € Special Price 2,45 €
  9. Regular Price 2,95 € Special Price 2,45 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 52

Page
per page

 

Tenim una selecció de copes que t'enamorarà

La nostra àmplia varietat de copes fa que es pugui gaudir de qualsevol tipus de vi en tota la seva esplendor. Cadascuna té una forma diferent i compleix una missió diferent, però l'objectiu comú és aconseguir que puguis gaudir de totes les qualitats del vi en la seva màxima esplendor.

Copes de vi

Les copes de vi es fan servir bàsicament per beure i tastar el vi. Hi ha tota mena de copes, però solen tenir diverses parts: un peu o base, una tija o fust i un calze. En alguns llocs d'Espanya, també hi ha el costum de beure vi en un got baix, encara que generalment es prefereix l'ús de copes, ja que se li atribueixen propietats que el got no té.

Copa catavins o copa de degustació

La copa catavins, també anomenada copa degustació o copa de tast, és una copa de vidre per a ús en tasts de vi o altres líquids. Es tracta d´una copa estandarditzada d´una capacitat de 215 cc i que respon a la Norma Internacional ISO 3591-1977

Copa d'aigua

A diferència de la copa de vi, la copa d'aigua és una mica més gran i podem servir tant aigua com suc o qualsevol altre líquid. És una copa que se sol utilitzar molt en restaurants.

Copa de cava o xampany

Les copes de vins escumosos com cava i xampany són una de les més estilitzades. Hi ha diversos tipus de copes per servir cava o xampany: pompadour, flauta, lira, etc.

Copa de cervesa

La copa de cervesa està especialment dissenyada per subjectar la cervesa amb si fos una gerra, amb l'objectiu que la cervesa no s'escalfi amb el color de la mà.

Copa conyac

La copa de conyac, també anomenada com copa de brandi, conyaquera o copa de pilota és un tipus de copa de base molt ampla, obertura estreta, i tija curta. La copa de conyac és ideal per servir whisk, bourbon, conyac o brandy.

copa ballon

En realitat, la copa ballon és la copa de conyac, brandi. La seva forma recorda una pilota, és a dir, molt ampla a la base, arrodonida i estreta a l'obertura. S'utilitza principalment per servir licors vells com el whisky escocès, el Bourbon, el conyac o el brandi.

copa còctel

També anomenada com martini o martinera, la copa còctel és un got amb fust amb forma de con invertit, utilitzat principalment per servir còctels directes.