Saleros y pimenteros para aliños

Salers i dispensadors que valen tant per a la sal com per el pebre. T'hem seleccionat una àmplia gamma de models moderns, altament funcionals

 

Un dels elements que no poden faltar a cap cuina són els saleros. No és possible donar un bon sabor als teus plats sense la sal i, per tant, tampoc no és possible enfrontar les receptes sense un saler convenient. Per això nosaltres t'oferim a la nostra botiga aquests petits, còmodes i, sobretot, útils elements de cuina que no podran faltar a casa teva en cap cas. Només hauràs de triar aquell que més t'agradi i s'adapti a les teves necessitats.

És ben sabut que un dels ingredients que s'utilitza més comunament a la cuina espanyola és la sal. Posar el punt de sal perfecte als teus plats té una gran importància, i això no es redueix tan sols al moment de cocció, sinó també al moment que antecedeix a la ingestió dels aliments. És aquí on entra en joc la importància dels productes que aquí t'estem presentant: els salers.

I és que tot bon saler, encara que sembli un instrument molt senzill (que, de fet, sí que ho és) no deixa d'exigir una sèrie de característiques bàsiques per tal que compleixi les expectatives que s'hi posen. En primer lloc, ha de ser ergonòmic, ja que no serveix de res un saler incòmode d'utilitzar. Això inclou un pes equilibrat i unes dimensions adequades. En segon lloc, ha de tenir la capacitat de distribuir la sal de manera regular, uniforme i progressiva. Els forats no poden ser ni gaire grans ni gaire petits, ni tampoc han de comptar amb distribucions irregulars que impedeixin controlar la caiguda de la sal sobre el menjar. En tercer i darrer lloc, ha de ser estèticament bonic. El saler és un element que té presència permanent tant a la cuina com al menjador. El fet que compti amb un disseny bonic i agradable serà primordial.