5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Hervidores de agua para tés e infusiones

Els bullidors tenen múltiples funcions. Entre elles, escalfar aigua per a infusions, preparar menjars per a nadons o rehidratar diferents aliments
6
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page
  1. Regular Price 69,95 € Special Price 59,95 €
  2. Regular Price 29,95 € Special Price 24,95 €
  3. Regular Price 99,95 € Special Price 89,95 €
  4. Regular Price 26,95 € Special Price 22,95 €
  5. Regular Price 39,95 € Special Price 34,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page

 

Els bullidors són uns electrodomèstics indispensables per cuinar. Tenir un producte defectuós o de mala qualitat pot traduir-se en mals resultats als teus plats preferits. A la inversa, si en tens un que funcioni a la perfecció, la teva feina serà molt més senzilla i el producte final estarà a l'alçada del que esperes. Descobreix tots els models que tenim per a tu a Culinarium.

Qualsevol persona que cuini diàriament sabrà la importància que té comptar amb bons bullidors daigua. Són productes d'alt consum que formen part dels electrodomèstics que utilitzem diàriament a la cuina; aquests han d'aportar seguretat a l'usuari, però també eficiència en el consum energètic i la prestància a l'hora d'utilitzar-lo.

Tenir un bullidor que no escalfi l'aigua de la forma adequada o un que presenti pèrdues o orificis no només serà ineficient, sinó que també podria suposar un perill per a la salut. Per això, és important que revisis constantment si està en bon funcionament i, si no és el cas, si necessites canviar-ho.

Des de Culinarium comptem amb un catàleg de bullidors 100% útils per al teu dia a dia: sense importar la temperatura a què hagis d'escalfar l'aigua, aquests productes podran solucionar els teus problemes i facilitar la teva tasca a la cuina.

>

Per exemple, potser necessiteu l'aigua per al te o preparar-la per cuinar unes pastes riques. A través de les maneres que incorporen molts dels models, és fàcil regular o personalitzar els paràmetres que creguis convenients, tot d'una manera completament amigable i intuïtiva.

A més, t'oferim la seguretat que els productes han passat tots els tests corresponents perquè bullir aigua amb aquests electrodomèstics no sigui perillós. Per això, et convidem a descobrir tots els models que tenim disponibles per a tu.