Els motlles són un element bàsic per a la rebosteria, sense ells no podríem fer la majoria de receptes. Tenir un bon motlle de rebosteria és tenir un tresor. Així que a Culinarium podem dir amb tot l'orgull que tenim la millor selecció de motlles de rebosteria per a tu, entra i descobreix-ho ara mateix.
Els motlles de silicona són fàcils d'emmagatzemar, són fàcils de desemmotllar i aguanten perfectament tant les altes com les baixes temperatures i, si són de qualitat, són resistents i duradors.
Els motlles per fer magdalenes casolanes permeten que les càpsules de paper no s'obrin. Gràcies als motlles per a magdalenes, les teves magdalenes quedaran perfectes i després podràs netejar el motlle sense problemes.
Hi ha molts tipus de motlles per a rebosteria, a les persones que els agrada coure i fer pastissos saben molt bé que hi ha motlles que, aparentment semblen molt bons però en realitat no ho són. Doncs bé, a Culinarium et portem la millor varietat de motlles desmuntables, d'aquesta manera, veuràs com els teus pastissos mai no s'enganxaran i podràs desemmotllar-los amb tota facilitat.
No només de pastissos viu l'home, també hi ha els gelats. A Culinarium et portem la millor selecció de motlles perquè tu mateix/a puguis fer els teus gelats casolans. T'agraden els gelats? Doncs aquí trobaràs la millor selecció de motlles per a gelats.
El Panettone és un típic postre nadalenc que prové directament des d'Itàlia. Hi ha molts tipus de motlles per a panettone, per exemple els típics motlles de paper, però a Culinarium també et portem motlles rígids per a panettone. D'aquesta manera us assegureu que tot surti perfecte.
Hi ha tota mena de pastissos, si t'agrada coure, sabràs perfectament que hi ha tota mena de motlles. Rígids, de silicona, desmuntables, de formes quadrades, rectangulars o rodones. A Culinarium et portem la millor selecció de motlles per a pastissos.