Enviaments

A Culinarium realitzem enviaments a tot Espanya, excepte Illes Canàries, Ceuta i Melilla. També pots recollir la teva comanda a qualsevol de les nostres botigues físiques Culinarium. A continuació tens els detalls de cada modalitat d'enviament.

 

Recollida a botiga:

La recollida en botiga és gratuïta. Pots recollir la teva comanda a qualsevol de les nostres botigues, sempre que la botiga disposi d'estoc de l'article o articles seleccionats. Durant el procés de compra s'informa en tot moment si l'article o articles seleccionats estan disponibles a la botiga Culinarium més propera.

Per comandes realitzades fins les 18:00 pots recollir-les el mateix dia, un cop rebis l'email informant que ja pots passar a recollir la comanda. Les comandes realitzades a partir de les 18:00, el lliurament s'efectuarà el dia següent.

Recorda que els lliuraments s'efectuaran de dilluns a dissabte, dins de l'horari d'obertura de cada botiga. Consulta aquí tota la informació de les nostres botigues Culinarium.

Un cop tinguis la teva comanda preparada a la botiga, rebràs un correu electrònic. A partir d'aquest moment ja podràs passar a recollir-lo. Per recollir-hauràs d'identificar amb el DNI i/o la confirmació de la compra.

 

Enviament a domicili:

Realitzem enviaments a tot Espanya, excepte Illes Canàries, Ceuta i Melilla, amb l'agència de transport Correus Express.

Rep la teva comanda en 24 hores des que reps la confirmació de la comanda, si compres abans de les 15:00. Les comandes realitzades a partir de les 15:00 de divendres, els dissabtes, diumenges i festius passaran a ser preparats i enviats el dia següent laborable.

En períodes de Rebaixes, Nadal i Black Friday, a causa de el gran volum d'enviaments, la teva comanda es pot demorar fins a 72 hores.

Per a comandes enviats a Espanya (Península), les despeses d'enviament per a imports superiors a 29€ són gratuïts. Per a les comandes d'import inferior a 29€, les despeses d'enviament són de 2,95€.

Per a comandes enviats a les Illes Balears les despeses d'enviament són gratuïtes per imports iguals o superiors a 99€. Per a comandes d'import inferior a 99€, les despeses d'enviament són de 9,95€.