5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Salvamanteles individuales redondos

Hi ha molt diversos tipus de estalvis, amb diferents mides, formes i materials. La funció principal és protegir el mobiliari i les estovalles
7
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page

 

Els estalvis són peces planes de diferents materials, mides i formes que es col·loquen sobre la taula i la funció principal de les quals és protegir el mobiliari o les estovalles. Se situen a la taula sota recipients que estan molt calents o objectes del servei de taula per evitar cremades o taques. A Culinarium disposem d'una gran varietat de models.

Els salvamantells són uns utensilis de cuina multiusos. Els materials amb què es fabriquen poden ser molt diversos depenent de la seva funció. Principalment tindríem dos tipus de salva estovalles: uns indicats per col·locar objectes a molt altes temperatures i altres per usar-se com a estovalles individuals.

D'una banda tenim els més resistents i gruixuts, que solen estar fets de suro, bambú, vímet, fusta, acer inoxidable, ferro, silicona, etc. Poden tenir qualsevol tipus de forma i eviten danyar les estovalles o la taula amb la calor excessiva de paelles, cafeteres, olles o qualsevol utensili acabat de treure del foc. D'altra banda, hi ha salva estovalles més delicades i amb dissenys especials fets amb tela, ràfia, plàstic o materials menys resistents que s'utilitzen com a estovalles individuals per prevenir taques i brutícia a les estovalles o la taula.

Més enllà de les funcions pràctiques d'un salvamantells, també és un objecte de decoració molt recurrent. És un objecte senzill i combinable que donarà un toc de distinció a la nostra taula. La gran diversitat de tipus i colors que trobem ens permet escollir l'adequat per a cada ocasió i el que s'ajusti més a la nostra taula i parament. Per donar més contrast i originalitat a la nostra taula també és possible utilitzar diversos salvamantells alhora, un a sobre de l'altre. Els salvamantells són un objecte imprescindible a totes les nostres llars, així que visita la nostra pàgina web i descobreix totes les opcions que tens.