Botellas de cristal para agua y bebidas

A Culinarium disposem de tot tipus d´ampolles i amb varietat de dissenys. Per a adults o nens, per transportar qualsevol beguda, freda o calenta
19
Set Descending Direction
View as Grid Llista

19 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

19 Items

per page

 

A Culinarium tenim una àmplia i variada gamma d'ampolles. Les tenim de diferents materials i característiques, així com diferents mides, colors i dissenys perquè puguis triar la que necessitis a cada moment i per a cada ocasió. Totes estan fabricades amb materials de gran qualitat i estan pensades per a ser pràctiques i funcionals.

A les nostres ampolles podràs transportar qualsevol tipus de beguda, ja sigui freda o calenta. Depenent de l'ús que li donis necessites una ampolla d'un material o un altre i d'una mida o altre.

Tenim ampolles amb capacitat des de 400 ml fins a 1 L. Amb tapadores o sense, amb nanses o sense. Fabricades amb vidre, plàstic i acer inoxidable. Disposem d'ampolles amb filtre específic per a te i ampolles amb dissenys per a totes les edats.

Per exemple, si vols portar te o cafè hauràs de fer servir una ampolla tèrmica; si busques una ampolla d'aigua per portar a la bossa, la mida ha de ser reduïda i no pot pesar gaire; si necessiteu una ampolla per anar d'excursió, l'ideal és que no sigui de vidre i que estigui composta d'un material resistent,

A més, ha de ser prou gran. Si vols una ampolla de taula per servir l'aigua als menjars, l'ideal és que estigui fabricada amb borosilicat i amb un tancament elegant. També disposem d´ampolles creades exclusivament per a nens, amb dissenys divertits i taps que s´obren molt fàcilment.

Qualsevol ampolla, independentment del seu ús, és imprescindible que tingui un bon tancament. El tap ha de ser còmode dobrir i ha de ser de bona qualitat per evitar fugues i trencaments amb el pas del temps. D'altra banda, les ampolles que continguin plàstic han d'estar lliures de BPA, ja que és un material tòxic.

A la nostra galeria trobaràs models ergonòmics i amb dissenys atractius; qualsevol tipus d'ampolla i per a la funció que necessiteu.