5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Ensaladeras y Boles de plástico, cerámica y cristal

Haz que tu mesa luzca espectacular con de boles de cristal cuadrados y redondos, soperas y ensaladeras de cristal, porcelana y acero inoxidable.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 59

Page
per page
  1. Regular Price 6,95 € Special Price 4,95 €
  2. Regular Price 6,95 € Special Price 4,95 €
  3. Regular Price 5,45 € Special Price 3,45 €
  4. Regular Price 6,95 € Special Price 4,95 €
  5. Regular Price 5,45 € Special Price 3,45 €
  6. Regular Price 3,95 € Special Price 2,45 €
  7. Regular Price 10,45 € Special Price 8,45 €
  8. Regular Price 5,95 € Special Price 4,45 €
  9. Regular Price 9,95 € Special Price 7,95 €
  10. Regular Price 3,95 € Special Price 2,45 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 59

Page
per page

 

Els bols destaquen per ser un utensili de cuina molt versàtil per manipular, preparar, emmagatzemar i fins i tot servir els aliments. Els més tradicionals tenen forma semiesfèrica, no tenen nanses i compleixen les mateixes funcions d'un bol.

Els bols, també coneguts com bols o ponxeres en alguns casos, es fan servir a la cuina per contenir tant líquids com ingredients sòlids, així com per servir certs aliments d'una manera especial. També és comú utilitzar-los per conservar menjar, si fem servir filmtransparent de tipus alimentari o tapes especials per tapar-los. Un bol es pot fer servir per barrejar, marinar, mesurar, servir, emmagatzemar i molts altres usos.

A dia d'avui és molt fàcil trobar-se amb una gran quantitat de materials per presentar aquests recipients. Els més comuns són: plàstic, vidre, coure, melamina, metall o fins i tot acer inoxidable. N'hi ha en diferents mides, dissenys i colors.

Què bol utilitzar per a cada ocasió llavors? Al mercat hi ha una gran quantitat de bols per a cereals de l'esmorzar, per a la sopa, per a l'amanida i altres preparacions. Són també un element imprescindible a la cuina oriental, especialment en receptes japoneses. Si vols barrejar els ingredients d'alguna recepta, ho pots fer de manera senzilla en un bol gran; això és especialment indicat en la preparació de pudins o masses.

Els millors bols per macerar salmorra, marinar, fer i servir àcids (salses de tomàquet, vinagre o amb cítrics) són els de ceràmica o vidre, per exemple. Els millors bols per batre clares d'ou són els de coure, encara que també us recomanem els d'acer inoxidable o ceràmica. T'assegurem que la millor opció per emmagatzemar qualsevol fruita són els de vidre o ceràmica però, si el que vols és batre aliments com mantega, patates i altres, el millor és recórrer als de plàstic, ceràmica o melamina.

Bols preciosos per servir les teves tapes i aperitius

Els teus comensals al·lucinaran quan serveixis les teves elaboracions en uns preciosos bols per a tapes i aperitius, estem segurs que se sentiran les persones més importants del lloc