Preparados para Bizcochos, Galletas y Postres

Després d'un deliciós plat de menjar, t'has de consentir amb un altre fascinant i seductor complement. Què et semblen unes exquisides postres preparades?

 

Preparats per a galetes, cupcakes, brownie i royal icing

T'agraden les postres però no saps com fer-les? Els preparats són una idea genial per no fallar amb la recepta. Obris el paquet i segueixes les instruccions al peu de la lletra, no poden fallar.

Preparat per fer galetes a casa

Les galetes són una de les postres més bàsiques que existeixen, la seva recepta és senzilla i la seva preparació encara més, però amb aquest preparat de galetes mai fallaràs.

Preparat per fer cupcakes deliciosos

Els cupcakes són petites porcions individuals de pastís. S'enfornen en un motlle igual que el de magdalenes i muffins. Amb els preparats per a cupcakes que et portem a Culinarium no farràs.

Preparat per fer un brownie súper saborós

El brownie és a la llista de postres favorites del món. Intens i deliciós, ple de sabor. Hi ha moltes receptes per fer un brownie perfecte, però amb aquest preparat no fallaràs.

Preparar royal icing en un moment

El royal icing o glacejat real és un glacejat blanc i dur fet de clara d'ou batuda suaument amb sucre glaç i de vegades suc de llimona o llima. A Culinarium et portem aquest preparat perquè no fallis.