5% DE DESCOMPTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Recipientes y tapas para el microondas

La cuina a microones no ha parat d'incrementar els seus adeptes. Gràcies a aquesta possibilitat, cuinaràs més ràpid, més eficaçment i de manera més sana
6
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

6 Items

per page

La cuina a microones és cada vegada més habitual entre les persones de qualsevol edat. Tot i això, els joves són els que encapçalen aquest ús ecològic de cocció per als aliments. Per si no ho saps, si cuines al microones gastaràs menys energia, tacaràs menys i els teus aliments (conservant totes les propietats) resultaran plats de menjar més sans.

Els microones són electrodomèstics imprescindibles a hores d'ara a totes les llars. Segur que tu el reemplaçaries de seguida si et quedessis sense. Molts cuiners han decidit compartir receptes de cuina aptes per a microones, que permeten invertir menys temps i diners en resultats excel·lents. En cuinar al microones, els temps de cocció es redueixen. És un espai completament tancat de manera hermètica (fins i tot pots fer servir recipients aptes, que millorin encara més aquesta hermeticitat). Això permet que la calor de l'aliment no s'escapi enlloc, accelerant molt el vostre procés de cocció mitjançant ones. El primer que notaràs és que trigues menys a fer de menjar. El segon, que les teves factures de la llum redueixen en gran mesura la quantia: pagaràs menys. D'altra banda, necessites menys recipients i coberts per cuinar al microones, així que rentar menys artefactes de cuina. Però els has de comprar de qualitat! Si utilitzes rentaplats, ja de per si estalvies energia i aigua; si li sumes que trigues més a omplir-lo, aconseguiràs estalviar el doble que abans. Sens dubte, això també t'ajudarà a reduir el temps que passes a la cuina recollint. Finalment, és important que sàpigues que els teus aliments no seran menys sans. Al contrari, si uses recipients de silicona aptes, no s'enganxaran, així que podràs evitar l'ús d'olis. Tot això i molt més el podràs trobar adquirint productes de qualitat a Culinarium!