Aceiteras y pulverizadores de aceite

Troba la millor selecció d'olires de tota mena de materials: acer inoxidable, borosilicat, vidre, plàstic i vidre.
21
Set Descending Direction
View as Grid Llista

21 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

21 Items

per page

 

Els setrilleres són utensilis de cuina indispensables per a qualsevol persona que vulgui evitar deixalles, excessos o degotejos d'oli a la seva cuina o casa. El seu disseny proporciona un maneig fàcil, garantint no deixar marques o gotes d'oli a la teva cuina i/o taula gràcies als seus sistemes antidegoteig.

Els setrills estan pensats i dissenyats essencialment per a la conservació òptima dels olis i la seva base cilíndrica al bec de l'ampolla compta amb un conducte que preveu fuites o que l'oli caigui cap avall una vegada utilitzada. A més d'això, el conducte del bec també regula de manera segura i efectiva la quantitat i el flux d'oli que s'afegeix als menjars, per la qual cosa les preparacions seran molt més saboroses i saludables en fer servir aquest instrument per dosificar.

D'altra banda, aquestes també mantenen el nivell d'higiene a la cuina, ja que els materials dels quals estan dissenyades, ja siguin de vidre o d'acer inoxidable, són aptes per a una millor preservació dels olis i les seves propietats, conservant el seu sabor i frescor durant llarg períodes de temps.

Els setrillers a més compten amb un avantatge insuperable, i és que poden ser netejats al rentaplats un cop estan buits, de manera que es poden tornar a fer servir una vegada es trobin seques.

A més, aquest utensili de cuina compta amb dissenys que proporcionen elegància i estil a la teva taula, cuina o llar. Algunes són retro, d'altres tenen un aspecte modern i ergonòmic que combina amb diferents estils d'accessoris i estris amb què ja puguis comptar.

Amb un setrillera de cuina pots deixar de preocupar-te de trobar marques d'oli a taula o altres superfícies de la cuina, ja que són completament hermètiques i compten amb un disseny innovador que aportarà un gran toc d'elegància a la teva llar.< /p>