Copes aigua

Copes d'aigua per completar la taula, servir l'aigua a la copa corresponent i beure-la d'una manera còmoda gràcies a les dimensions, la tija i la base

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
4
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page

Les copes per a l'aigua són un element de cristalleria clau a l'hora de fer taula. La seva àmplia varietat, formes i tallats fan que moltes vegades no sapiguem quins triar. Normalment la copa daigua és la més gran i es col·loca la primera.

Les copes d'aigua solen ser les més grans, amb una forma bombada i sempre es col·loquen les primeres a taula. Són copes allargades, esfèriques i bombades i compten amb algunes similituds amb la resta de copes. La mida permet que es faci gran quantitat d'aigua: aquestes copes normalment s'omplen fins a la meitat.

Se solen fabricar de vidre i tija fins, igual que la resta de copes, per fer-les manejables a l'hora de beure. D'aquesta manera, la copa es podrà agafar sense complicacions. Un altre aspecte que comparteixen amb altres copes és que la base és prou ampla per subjectar la copa sense haver de tenir-la agafada tot el temps. D'aquesta manera s'evita que l'aigua s'escalfi de seguida i ajuda a mantenir-se en perfecte estat més temps.

Les copes normalment estan fetes de vidre transparent perquè s'identifiqui sense problema el que hi ha a dins. Un dels beneficis d'aquest material és que és apte per a ús alimentari, ja que ni enganxa ni traspassa olors o sabors d'usos anteriors. Manté l'olor, el sabor i la textura del que s'està bevent en el moment en perfectes condicions durant el temps que es consumeixi.

Un altre punt a favor que tenen aquestes copes és que són de fàcil neteja i manteniment. En la majoria d'ocasions són aptes per suportar el rentat mecànic del rentaplats però, en cas de rentar-les a mà, no se solen fer malbé ni esgarrapar gràcies al vidre resistent.