Copes vi

Tria les millors copes de vi per aconseguir que beure sigui tota una experiència que et permeti gaudir al màxim de les olors, els sabors i les textures
15
Set Descending Direction
View as Grid Llista

15 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

15 Items

per page

Elegir unes bones copes de vi pot fer que consumir aquest tipus de begudes sigui tota una experiència. N'hi ha tantes com a tipus de vi i cadascuna té una missió diferent, encara que l'objectiu comú és aconseguir gaudir del bon vi en la seva màxima esplendor.

Per triar la millor copa de vi cal tenir en compte tres punts diferents. Deu ser fina i fàcil d'agafar perquè puguem beure d'una manera còmoda. A més, és important que tingui un bon peu perquè no l'hem de subjectar tot el temps i evitem escalfar el vi d'una manera precipitada. També hem de tenir en compte que la forma que tingueu farà que el vi vagi dirigit a unes zones o altres de la boca aconseguint registrar els sabors d'una manera única. És important tenir en ment quina copa utilitzem amb cada tipus de vi. L'àmplia varietat que existeix dóna la possibilitat de ressaltar els seus punts forts i amagar-ne els punts febles.

El diàmetre i l'alt també són característiques determinants. La seva forma aconseguirà conservar l'olor i el sabor fent que el sabor duri més. El calze ha de ser ample perquè el vi estigui en contacte amb l'aire i s'oxigeni mentre és a la copa. Deixant de banda la forma, un altre aspecte que fa que les copes de vi siguin bones és el material. Normalment estan fabricades amb vidre de la millor qualitat apte per a ús alimentari, per la qual cosa no absorbeixen ni traspassen olors ni sabors i mantenen la textura original del vi.

Com que són de vidre, són fàcils de netejar. En la majoria d'ocasions, són aptes per a rentaplats, però en cas de rentar-les a mà, el vidre és resistent a les ratllades de manera que les copes es mantindran molt de temps com el primer dia.