Copa combinats

Utilitza sempre la millor copa per a combinats per servir còctels i mantenir-los en perfecte estat i sense que perdin propietats durant molt de temps

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
3
Set Descending Direction
View as Grid Llista

3 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

3 Items

per page

La copa per a combinats es caracteritza per ser una copa gran tipus baló on se serveixen combinats clàssics o còctels. La seva forma i estructura permeten que la copa sigui fàcil de manejar, senzilla de col·locar i prou ampla per beure i captar les olors del líquid que contingui.

Les copes per servir combinats són perfectes per servir la beguda amb gel. En ser de vidre transparent se sap en tot moment què i quanta quantitat hi ha a l'interior, i la tija i la base permeten que la copa no hagi d'estar a la nostra mà tot el temps. S'evita així que el gel es desfaci ràpidament i es faci malbé el sabor. Gràcies a la seva gran capacitat, pots ficar al seu interior alguns ingredients com llima o pells de cítrics que acompanyin la beguda i en potenciïn el sabor.

Normalment tenen forma de pilota, per la qual cosa el sabor anirà directe a una part concreta de la llengua que farà que quedi registrat duna manera única. Utilitzar aquestes copes per a combinats fa beure sigui tota una experiència. La seva forma elegant està pensada per transmetre alguna cosa més que pura estètica.

El seu material de fabricació, vidre resistent i apte per a ús alimentari, fa que no absorbeixin ni olors ni sabors de manera que, després de rentar cada copa, queden completament netes i mantenen l'olor, sabor i textura de la beguda original de una manera espectacular.

A més, són fàcils de netejar i normalment són aptes per al rentaplats. També estan pensades per a la neteja a mà i el seu vidre és resistent a les ratllades gràcies als materials i al procés de fabricació. En ser copes resistents, són perfectes per a ús intensiu per la qual cosa, si les utilitzaràs per a hostaleria o ús domèstic, amb un correcte manteniment t'assegures que et durin molt de temps com el primer dia.