5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Copa per a vi de policarbonat 20 cl Stor

Add to Wish List
5,95 €
Codi
0300107
 

Descripció

Aquesta copa de policarbonat és de gran duresa i de confiança. Està fabricada per Stor i permet servir les begudes de manera senzilla. El seu disseny i el material de fabricació ajuden a conservar les propietats del vi i faciliten la percepció de les aromes.

Característiques

Fabricada per policarbonat

Aquest tipus de material proveeix més solidesa per ser altament resistent a xocs tèrmics. A més, garanteix alta resistència a impactes, cops i efectes de la intempèrie. Proveeix més rigidesa, cosa que li proporciona més durabilitat i menys potencial de desgast. Així mateix, es pot exposar a altes temperatures sense patir danys a la seva estructura.

Altament segures i fiables

El material de la copa us proporciona més seguretat per ser utilitzada en qualsevol lloc segons es vulgui, des de piscines i platges fins a balnearis i terrasses. Com que és un component irrompible, converteix aquest tipus de copa en ideal per assegurar la confiança necessària a l'hora de fer-la servir en aquests espais.

Disseny i forma especialment atractius

La seva característica estructura li confereix una transparència i una brillantor única, cosa que permet percebre amb precisió les propietats del vi. A més, el seu acabat delicat fa possible aixecar-la amb facilitat.

Fàcil de netejar

Es pot rentar a mà segons es vulgui utilitzant abundant aigua i sabó. Durant el rentat, subjecteu la copa per la base.

Emmagatzematge senzill

La forma de la copa facilita la seva conservació al lloc que es prefereixi.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0300107
Marca STOR
Material Policarbonat
Capacitat 0,2 L