5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

GELATS AMB LLET DE COCO, MEL I SUC DE LLIMONA


A qui no us agraden els gelats? Això sí, sempre és millor apostar pels propietaris que els industrials. I és que els primers són més saludables, contenen menys sucre i additius i, a més, contenen menys calories. Nosaltres t'ensenyem un que t'encantarà, el de llet de coco amb mel i suc de llimona.

Recomanacions per prendre el teu gelat de llet de coco

Un gelat va bé a qualsevol hora, però hi ha moments en què és l'acompanyant ideal. Has tingut un mal dia a la feina, sopar alguna cosa lleugera i vols donar-te una satisfacció? El gelat de llet de coco amb mel i suc de llimona està deliciós i és digestiu per a la nit.< /p>

També és el perfecte acompanyant per les tardes d'estiu de molta calor en què la gana t'apreta una mica, però vols una mica fresquet. I si has esmorzar poc per qualsevol raó i vols completar-ho amb unes postres sanes i naturals, aquesta recepta és una magnífica opció. Així mateix, pots gaudir-la a mig matí si saps que l'hora de dinar es prolongarà i vols un snack sa i fresquet.

No dubtis a presentar-ho com a sorpresa als teus convidats, com a postres després d'un dinar o un sopar especial. Un gelat casolà és un tresor que sempre aprecien i molt. Això sí, tria una presentació una mica especial: posa-ho en una copa o en un bol amb l'ajuda d'una cullera tradicional de fer boles de gelat i acaba adornant-lo, per exemple, amb una fulla d'herbabona i uns filets de mel.

Ja saps, recorda que pots gaudir d'aquest gelat a qualsevol hora del dia, però que sempre és bo que controlis les quantitats per mantenir el teu pes ideal i no lamentar-te dies després.

Ingredients


  • 150 g de llet de coco
  • 140 g de iogurt grec
  • 15-20 g de mel
  • Suc ½ llimona
  • ½ cullerada petita de maizena

Preparació


  1. Barregi la llet de coco amb la maizena en un cassó, i escalfi a foc mig durant 3-5’.
  2. En un bol, integri el iogurt amb la mel i el suc de llimona.
  3. Afegeixi la barreja de llet de coco al bol anterior.
  4. Ompli els motlles i porti-ho al congelador.
  5. Pot decorar els gelats amb pol·len d’abella, mel, fruits secs trossejats, etc.

Consell


Per evitar que el gelat cristal·litzi utilitzi edulcorants naturals com la mel o el sucre invertit, també elements proteínics com el rovell de l’ou.

Utensilis utilitzats


GELATS AMB LLET DE COCO, MEL I SUC DE LLIMONA


Ingredients


  • 150 g de llet de coco
  • 140 g de iogurt grec
  • 15-20 g de mel
  • Suc ½ llimona
  • ½ cullerada petita de maizena

Preparació


  1. Barregi la llet de coco amb la maizena en un cassó, i escalfi a foc mig durant 3-5’.
  2. En un bol, integri el iogurt amb la mel i el suc de llimona.
  3. Afegeixi la barreja de llet de coco al bol anterior.
  4. Ompli els motlles i porti-ho al congelador.
  5. Pot decorar els gelats amb pol·len d’abella, mel, fruits secs trossejats, etc.

Consell


Per evitar que el gelat cristal·litzi utilitzi edulcorants naturals com la mel o el sucre invertit, també elements proteínics com el rovell de l’ou.

Utensilis utilitzats