GELAT DE IOGURT I FRUITES VERMELLES

Ingredients

  • 120 gr de fruites vermelles (nabius, cireres o barreja de fruites del bosc)
  • 1 cullerada i mitja de mel o de xarop d'atzavara
  • 2 ioguts grecs naturals (sense sucres afegits)
  • 30 ml de lllet evaporada

Preparació

  1. Calenta els nabius les cireres o el mix de fruits de bosc i la mel junts en una paella petita a foc mitjà. Cuini a foc lent diversos minuts fins que els fruits comencin a rebentar i deixin anar el seu suc. Tritúrelos una mica amb una forquilla deixant sencers alguns fruits. Retirar de foc i deixar refredar.
  2. Bat el iogurt i la llet en un batedora de got. Utilitza només la llet suficient per diluir el iogurt fins a obtenir una consistència que es pugui abocar.
  3. Incorpori amb cura la barreja freda dels fruits en el iogurt. Per obtenir un color heterogeni, no ho barregi massa, en cas contrari, es tornarà monocrom.
  4. Aboqui la barreja en motlles. Poseu els palets de gelat en els motlles, cobreixi i congeli durant unes hores o durant tota la nit fins que estiguin sòlids

Consell: Per desemmotllar, submergeixi els motlles en aigua tèbia

Truc: Per treure els ossos de les cireres, utilitzeu el desossador de cireres.

Utensilis utilitzats

GELAT DE IOGURT I FRUITES VERMELLES

Ingredients

  • 120 gr de fruites vermelles (nabius, cireres o barreja de fruites del bosc)
  • 1 cullerada i mitja de mel o de xarop d'atzavara
  • 2 ioguts grecs naturals (sense sucres afegits)
  • 30 ml de lllet evaporada

Preparació

  1. Calenta els nabius les cireres o el mix de fruits de bosc i la mel junts en una paella petita a foc mitjà. Cuini a foc lent diversos minuts fins que els fruits comencin a rebentar i deixin anar el seu suc. Tritúrelos una mica amb una forquilla deixant sencers alguns fruits. Retirar de foc i deixar refredar.
  2. Bat el iogurt i la llet en un batedora de got. Utilitza només la llet suficient per diluir el iogurt fins a obtenir una consistència que es pugui abocar.
  3. Incorpori amb cura la barreja freda dels fruits en el iogurt. Per obtenir un color heterogeni, no ho barregi massa, en cas contrari, es tornarà monocrom.
  4. Aboqui la barreja en motlles. Poseu els palets de gelat en els motlles, cobreixi i congeli durant unes hores o durant tota la nit fins que estiguin sòlids

Consell: Per desemmotllar, submergeixi els motlles en aigua tèbia

Truc: Per treure els ossos de les cireres, utilitzeu el desossador de cireres.

Utensilis utilitzats