GELAT DE IOGURT I FRUITES VERMELLES


Si t'agrada el iogurt i t'agrada el gelat, t'encantarà aquesta recepta que ho té tot i que no necessita gaires ingredients. És molt fàcil de preparar i sorprendràs els teus convidats o els més petits amb ella. Consisteix en una alternativa sana al gelat que es fa amb iogurt grec natural i que no necessita més per gaudir que el mateix gelat. Només porta uns minuts de preparació i ho pots congelar per gaudir l'endemà o ho conserves per a qualsevol moment.

Es converteix en un imprescindible per a l'estiu, quan fa bon temps o simplement quan et vingui de gust. És unes excel·lents postres per després dels àpats i, a més, és molt lleuger, per la qual cosa sempre hi haurà buit per a ell. Els seus ingredients són sans i naturals, de manera que també és bo en dietes o si cerques cuidar el teu pes. Molt nutritiu, ric i pensat per a tota la família, per a visites o per preparar de vegades especials.

Una de les seves particularitats és que, encara que el pots preparar amb fruits vermells, també ho pots fer amb el tipus de fruita que prefereixis i canviar-ne el sabor. A més, la fruita és una cosa que no agrada massa als nens i és una bona ocasió perquè li agafin el gust, s'acostumin al seu sabor i estiguin desitjant tastar fruita. També, pot ser una bona idea si vols aprofitar fruita madura, i, a més, aquesta els donarà més gust a les teves postres.

Si se t'acudeix alguna forma de personalitzar-los pots fer-ho, així mateix, pots servir-los sobre un cucurutxo, en una copa o on tu vulguis, cridant més l'atenció amb la decoració. T'ofereix moltes possibilitats tant com la teva imaginació. L'única cosa dolenta és que són molt addictius, però és una recepta casolana i saps què porten, sense abusar!

Ingredients


  • 120 gr de fruites vermelles (nabius, cireres o barreja de fruites del bosc)
  • 1 cullerada i mitja de mel o de xarop d'atzavara
  • 2 ioguts grecs naturals (sense sucres afegits)
  • 30 ml de lllet evaporada

Preparació


  1. Calenta els nabius les cireres o el mix de fruits de bosc i la mel junts en una paella petita a foc mitjà. Cuini a foc lent diversos minuts fins que els fruits comencin a rebentar i deixin anar el seu suc. Tritúrelos una mica amb una forquilla deixant sencers alguns fruits. Retirar de foc i deixar refredar.
  2. Bat el iogurt i la llet en un batedora de got. Utilitza només la llet suficient per diluir el iogurt fins a obtenir una consistència que es pugui abocar.
  3. Incorpori amb cura la barreja freda dels fruits en el iogurt. Per obtenir un color heterogeni, no ho barregi massa, en cas contrari, es tornarà monocrom.
  4. Aboqui la barreja en motlles. Poseu els palets de gelat en els motlles, cobreixi i congeli durant unes hores o durant tota la nit fins que estiguin sòlids

Consell


Per desemmotllar, submergeixi els motlles en aigua tèbia

Truc


Per treure els ossos de les cireres, utilitzeu el desossador de cireres.

Utensilis utilitzats