5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

PA DE CARBASSA, PLÀTAN I NOUS


Ingredients


  • 300 g de farina per a tot ús
  • 2 culleradetes de pols per coure
  • 2 culleradetes de canyella molta
  • 1 culleradeta de gingebre molt
  • Un pessic de sal
  • 210 g de puré de carbassa
  • 2 ous grans
  • 105 g de sucre granulada (podeu substituir per la mel)
  • 115 g sucre morena
  • 120 g de plàtans fets puré
  • 85 g d'oli vegetal
  • 80 g de nous picades

Preparació


  1. Preescalfa el forn a 180ºC. Greixa i enfarina el motlle rectangular.
  2. En un bol gran, barreja la farina, la pols per enfornar, la canyella, el gingebre i el polsim de sal.
  3. En un altre bol a part, barreja la carbassa, l'ou, el sucre granulada, el sucre morena, els plàtans i l'oli vegetal; bat fins que quedi suau.
  4. Incorpora a poc a poc la barreja de farina al segon bol; juntament amb les nous.
  5. Aboca al motlle rectangular.
  6. Decora amb més plàtans i nous.
  7. Forneja durant 55 a 60 minuts o fins que en punxar-lo amb un escuradents de fusta surti net.
  8. Un cop fet, deixa refredar sobre una reixeta durant 10 minuts.