PA BAO FARCIT DE VERDURES RESCATADES DE TALKUAL


El pa bao és una mena debrioix cuinat al vapor en un cistell de bambú que és molt utilitzat a la Xina. Pot estar farcit de carn o de verdures i curiosament se sol prendre per esmorzar. Hi ha molts altres farcits molt curiosos. El Lingyoong bao, per exemple, s'omple amb pasta de llavors de lotus i el tagbao està farcit ni més ni menys que una sopa. Per la seva banda, eldoushabau s'omple amb una pasta de mongetes vermelles coneguda com Anko.

I segurament t'estiguis preguntant, com puc maridar el pa bao? Doncs, si t'encanta el que és exòtic, res com acompanyar-lo amb un te verd o de gessamí ben fred. També queda molt bé amb un suc de taronja o llimona acompanyat amb unes rodanxes de la pròpia fruita. Així mateix, pots fer una aigua llimonada i afegir-hi trossos de fruita o amb un te xai amb espècies fredes.

Algunes dades sobre la seva preparació

Temps de preparació: 2 hores. tingues en compte que només la fermentació del pa bao comporta uns 30-45 minuts i la cocció 10 minuts més 5 de repòs.

Dificultat: Mitjana. Això no obstant, dependrà de la teva habilitat.

Cost aproximat: Mitjà. Tots els ingredients que porten són habituals a Occident.

Recomanacions per gaudir del plat

Encara que com t'hem comentat, els orientals solen prendre el pa bany per esmorzar, nosaltres els occidentals podem considerar-ho com una excel·lent opció i una alternativa als entrepans de sempre, ideal per prendre com a dinar o sopar.

A més, el pots acompanyar d'altres plats propis de la nostra cuina com una bona amanida, uns adobats o olives o unes patates fregides.

Si t'encanten els plats diferents, apunta't al pa bany farcit de verdures rescatades de Talkual... I gaudeix del que és exòtic sense sortir de casa!

Ingredients


  • 250 g de farina de blat
  • 170 ml de llet (tèbia)
  • 20 g de sucre
  • 5 g de sal
  • pebre
  • 8 g de llevat fresc
  • verdures rescatades de TALKUAL (albergínia, ceba, daus de poma).
  • 160 g. "bocados" mediterrànies de Heura®

Preparació


  1. Barregi el llevat amb la llet.
  2. En un bol a part, barregi la farina amb la sal i el sucre. Amassi bé, durant 5-10’.
  3. Deixi reposar la massa al bol, cobert amb un drap, durant almenys una hora.
  4. Amassi de nou lleugerament i divideixi en 6-8 porcions. Faci boletes i doni forma al pa bao.
  5. Deixi fermentar uns 30-45’.
  6. Cocció al vapor del pa bao: Posi una cassola amb aigua a bullir, i quan bulli col·loqui el cistell de bambú.
  7. Afegeixi els pans al cistell de bambú i cuini-ho 10’. Deixi reposar, sense obrir la cistella, 5’ més.
  8. Preparació del farciment: Ompli amb les verdures (albergínia, ceba, daus de poma + “bocados” de Heura® + sal i pebre).

Consell


Aprofiti el cistell de bambú per estalviar temps i energia. Pot cuinar dos plats diferents a la vegada, un en cada cistell. L’ideal és que col·loqui al cistell superior els aliments que més triguin a coure’s, i a l’inferior els que menys.

Utensilis utilitzats


  1. Tabla cortar 28x20 cm Mango Culinarium Tabla cortar 28x20 cm Mango Culinarium
    Taula tallar 28x20 cm Mango Culinarium
    Regular Price 9,95 € Special Price 7,95 €
  2. Cacerola baja 20 cm con tapa de cristal Culinarium Cacerola baja 20 cm con tapa de cristal Culinarium
    Cassola baixa 20 cm amb tapa de vidre Culinarium
    Regular Price 29,95 € Special Price 24,95 €
  3. Wok hierro antiadherente 24 cm Masterpro Bergner Wok hierro antiadherente 24 cm Masterpro Bergner
    Wok ferro antiadherent 24 cm Masterpro Bergner
    Regular Price 34,95 € Special Price 29,95 €
  4. Cesto vapor de bambú 20cm Ibili
    Cistell vapor de bambú 20cm Ibili
    Regular Price 21,95 € Special Price 17,95 €

PA BAO FARCIT DE VERDURES RESCATADES DE TALKUAL


El pa bao és una mena debrioix cuinat al vapor en un cistell de bambú que és molt utilitzat a la Xina. Pot estar farcit de carn o de verdures i curiosament se sol prendre per esmorzar. Hi ha molts altres farcits molt curiosos. El Lingyoong bao, per exemple, s'omple amb pasta de llavors de lotus i el tagbao està farcit ni més ni menys que una sopa. Per la seva banda, eldoushabau s'omple amb una pasta de mongetes vermelles coneguda com Anko.

I segurament t'estiguis preguntant, com puc maridar el pa bao? Doncs, si t'encanta el que és exòtic, res com acompanyar-lo amb un te verd o de gessamí ben fred. També queda molt bé amb un suc de taronja o llimona acompanyat amb unes rodanxes de la pròpia fruita. Així mateix, pots fer una aigua llimonada i afegir-hi trossos de fruita o amb un te xai amb espècies fredes.

Algunes dades sobre la seva preparació

Temps de preparació: 2 hores. tingues en compte que només la fermentació del pa bao comporta uns 30-45 minuts i la cocció 10 minuts més 5 de repòs.

Dificultat: Mitjana. Això no obstant, dependrà de la teva habilitat.

Cost aproximat: Mitjà. Tots els ingredients que porten són habituals a Occident.

Recomanacions per gaudir del plat

Encara que com t'hem comentat, els orientals solen prendre el pa bany per esmorzar, nosaltres els occidentals podem considerar-ho com una excel·lent opció i una alternativa als entrepans de sempre, ideal per prendre com a dinar o sopar.

A més, el pots acompanyar d'altres plats propis de la nostra cuina com una bona amanida, uns adobats o olives o unes patates fregides.

Si t'encanten els plats diferents, apunta't al pa bany farcit de verdures rescatades de Talkual... I gaudeix del que és exòtic sense sortir de casa!

Ingredients


  • 250 g de farina de blat
  • 170 ml de llet (tèbia)
  • 20 g de sucre
  • 5 g de sal
  • pebre
  • 8 g de llevat fresc
  • verdures rescatades de TALKUAL (albergínia, ceba, daus de poma).
  • 160 g. "bocados" mediterrànies de Heura®

Preparació


  1. Barregi el llevat amb la llet.
  2. En un bol a part, barregi la farina amb la sal i el sucre. Amassi bé, durant 5-10’.
  3. Deixi reposar la massa al bol, cobert amb un drap, durant almenys una hora.
  4. Amassi de nou lleugerament i divideixi en 6-8 porcions. Faci boletes i doni forma al pa bao.
  5. Deixi fermentar uns 30-45’.
  6. Cocció al vapor del pa bao: Posi una cassola amb aigua a bullir, i quan bulli col·loqui el cistell de bambú.
  7. Afegeixi els pans al cistell de bambú i cuini-ho 10’. Deixi reposar, sense obrir la cistella, 5’ més.
  8. Preparació del farciment: Ompli amb les verdures (albergínia, ceba, daus de poma + “bocados” de Heura® + sal i pebre).

Consell


Aprofiti el cistell de bambú per estalviar temps i energia. Pot cuinar dos plats diferents a la vegada, un en cada cistell. L’ideal és que col·loqui al cistell superior els aliments que més triguin a coure’s, i a l’inferior els que menys.

Utensilis utilitzats


  1. Tabla cortar 28x20 cm Mango Culinarium Tabla cortar 28x20 cm Mango Culinarium
    Taula tallar 28x20 cm Mango Culinarium
    Regular Price 9,95 € Special Price 7,95 €
  2. Cacerola baja 20 cm con tapa de cristal Culinarium Cacerola baja 20 cm con tapa de cristal Culinarium
    Cassola baixa 20 cm amb tapa de vidre Culinarium
    Regular Price 29,95 € Special Price 24,95 €
  3. Wok hierro antiadherente 24 cm Masterpro Bergner Wok hierro antiadherente 24 cm Masterpro Bergner
    Wok ferro antiadherent 24 cm Masterpro Bergner
    Regular Price 34,95 € Special Price 29,95 €
  4. Cesto vapor de bambú 20cm Ibili
    Cistell vapor de bambú 20cm Ibili
    Regular Price 21,95 € Special Price 17,95 €