5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

OUS DE XOCOLATA


Res millor que sorprendre als teus amics, familiars, visites i éssers estimats amb un postres, berenar o esmorzar original i amb molt de sabor. El millor de tot és que no necessiteu gaires ingredients per fer aquesta recepta d'ous de xocolata.

De fet, només necessitaràs un quilo de xocolata blanca o negra, segons t'agradi, i una mica de temps d'elaboració. Si vols imitar els ous sorpresa de tota la vida, però amb una preparació feta per tu, en què pots triar la xocolata que més t'agradi i sàpigues el que és, sens dubte aquesta recepta t'encantarà.

És una recepta per als més llaminers, per a les persones a qui encanta la xocolata i que agrada molt als nens. A més, pots utilitzar-la com a ous de Pasqua, cosa que et vindrà genial si tens fillols o fillols als quals regalar alguna cosa per Setmana Santa. El millor de tot és que és únic, fet per tu, i això sens dubte està molt valorat. Si vols, pots decorar-los al gust o donar-los una nova vida fent ús de la teva imaginació.

Encara que sigui una mica deliciós, recorda no abusar en el seu consum. Sabem que t'encanta i que agradarà molt als nens de la casa, però no és recomanable menjar més d'una certa quantitat diària, i no cada dia. Pot ser una bona idea per a un aniversari, festa escolar, celebració, un berenar especial o quan et vingui de gust preparar alguna cosa diferent i una cosa calòrica.

Coneix una recepta amb què podràs preparar ous de xocolata en poc temps i com un expert, amb resultats espectaculars. Et comentem com ho pots fer pas a pas, amb consells que t'ajudaran a solucionar qualsevol problema i aconseguir els millors resultats. Gaudiràs amb el procés, si ho fas tu o amb companyia.

Ingredients


  • 1 kg de xocolata cobertura (blanca o negra)

Preparació


    1. Foneu la xocolata a bany maria, remenant constantment amb una espàtula. Després poseu el bol dins d'un bol més gran amb aigua freda i deixeu que la xocolata es refredi fins que quedi lleugerament espessa.
    2. Amb un pinzell, comenceu a "envernissar" els motlles amb forma d'ou fins arribar a cobrir-los de xocolata. Com més capes poseu més resistent serà l'ou.
    3. Entre capa i capa deixeu refredar la xocolata a temperatura ambient al voltant d'uns 15 min, a sobre d'una reixa.
    4. PER AJUNTAR LES DUES MEITATS DELS OUS:
    5. Per unir les dues cares de l'ou escalfeu una safata a forn i passeu les cares que voleu unir per la safata calenta.

    6. Juntarem les dues meitats pressionant amb cura. La xocolata desfeta unirà les dues parts.

Consell


Quan foneu la xocolata, heu de saber que si és amb llet ha d'arribar als 45 °C, mentre que si és xocolata negra ha d'arribar als 48 °C. Per temperar la xocolata fosa, quan és xocolata amb llet ha d'arribar als 26 °C i si és xocolata negra als 28 °C. Podeu comprovar la temperatura exacta amb un termòmetre per xocolata.

Utensilis utilitzats