MACARRONS DE SANT VALENTÍ


A Culinarium apostem per les receptes innovadores i, per això, presentem aquesta recepta de macarons. A primera vista pot semblar que es tracta d'un plat summament conegut, però té matisos que el fan diferent de la resta. De fet, són macarons francesos, força adequats per a dates especials com el Dia de Sant Valentí o, simplement, per menjar-los amb la teva parella en un altre moment de l'any.

Aquí us direm com fer macarons, però abans destaquem que aquest menjar, com un altre, ha d'anar acompanyat de la beguda adequada. Per gustos, els colors, així que en aquest cas no parlarem d'una exclusivitat a l'hora de beure, per això podem optar per refrescos o cerveses, o si volem una mica més sofisticat, els vins són bons companys. I si el mengen nens? Doncs aleshores la resposta és clara: l'aigua com la millor solució per a la digestió.

Recepta de macarons: temps de preparació, dificultat i cost aproximat

Si decideixes preparar aquesta recepta, has de saber que no et traurà gaire temps, ja que el temps de preparació és de una hora aproximadament. A més, la dificultat és baixa sempre que segueixis els passos que et comentem més avall. Pel que fa al cost, és un plat força econòmic i permet alimentar molts assistents, cosa que reforça els seus avantatges a l'hora de preparar-lo.

Algunes recomanacions

Es tracta d'una recepta que es pot gaudir tant a dinars com a sopars, ja que el seu sabor és força destacat. Així mateix, la recomanació final que donem és que no vegem el plat i ens llencem de ple, sinó que mengem de forma assossegada. Així es gaudeix molt més!

En resum, aquesta recepta de macarons aconsegueix omplir l'estómac de tots els assistents. I les seves espècies aconseguiran un gust general per part dels convidats. Posa't a preparar aquest plat per al teu proper esdeveniment!

Ingredients


PER AL MACARRÓ

  • 125gr de farina d'ametlla
  • 125gr de sucre glas
  • 125gr de sucre blanc
  • 50gr de clara d'ou
  • 45gr de clara d'ou
  • Colorant vermell en pasta
  • Plantilla de cors (impresa)

PER COBRIR (OPCIONAL)

  • Xocolata blanca fosa
  • Gerds liofilitzats

Preparació


  1. Barregeu la farina d'ametlla amb el sucre glaç i tamisi tres vegades. Afegeix 45 grams de clara d'ou i barregi fins a obtenir una massa.
  2. D'altra banda, poseu un cassó a foc baix amb 50 grams de clara d'ou i sucre blanc. Un cop estigui desfet el sucre, munteu la merenga a punt de neu.
  3. Afegeixi la merenga a la barreja anterior amb moviments envoltants però només fins que s'hi integri. No barregi de més per no baixar la massa. Finalment, afegeix-hi el colorant i remogui fins que s'unifiqui bé.
  4. Sobre una safata de forn col·loqui el paper vegetal amb la plantilla de cors per sota. Prepari una màniga amb un broquet rodó per omplir els cors.
  5. Un cop empleneu els cors, deixeu assecar. El temps que triguin serà en funció de la humitat de l’ambient. Per saber que estan secs, només hem de tocar amb la punta del dit i que no quedi la marca.
  6. Un cop estiguin al punt, fornegeu a 160ºC durant uns 15 o 18 minuts.

Per muntar el nostre macarró


Col·loqui una part del cor –ja fred–, i ompli amb el que desitgi. Tapeu el pastís amb l'altra part del cor. Per donar-li un toc personal pot decorar amb línies de xocolata blanca i empolvori amb una mica de gerds liofilitzada.

Utensilis utilitzats


MACARRONS DE SANT VALENTÍ



A Culinarium apostem per les receptes innovadores i, per això, presentem aquesta recepta de macarons. A primera vista pot semblar que es tracta d'un plat summament conegut, però té matisos que el fan diferent de la resta. De fet, són macarons francesos, força adequats per a dates especials com el Dia de Sant Valentí o, simplement, per menjar-los amb la teva parella en un altre moment de l'any.

Aquí us direm com fer macarons, però abans destaquem que aquest menjar, com un altre, ha d'anar acompanyat de la beguda adequada. Per gustos, els colors, així que en aquest cas no parlarem d'una exclusivitat a l'hora de beure, per això podem optar per refrescos o cerveses, o si volem una mica més sofisticat, els vins són bons companys. I si el mengen nens? Doncs aleshores la resposta és clara: l'aigua com la millor solució per a la digestió.

Recepta de macarons: temps de preparació, dificultat i cost aproximat

Si decideixes preparar aquesta recepta, has de saber que no et traurà gaire temps, ja que el temps de preparació és de una hora aproximadament. A més, la dificultat és baixa sempre que segueixis els passos que et comentem més avall. Pel que fa al cost, és un plat força econòmic i permet alimentar molts assistents, cosa que reforça els seus avantatges a l'hora de preparar-lo.

Algunes recomanacions

Es tracta d'una recepta que es pot gaudir tant a dinars com a sopars, ja que el seu sabor és força destacat. Així mateix, la recomanació final que donem és que no vegem el plat i ens llencem de ple, sinó que mengem de forma assossegada. Així es gaudeix molt més!

En resum, aquesta recepta de macarons aconsegueix omplir l'estómac de tots els assistents. I les seves espècies aconseguiran un gust general per part dels convidats. Posa't a preparar aquest plat per al teu proper esdeveniment!

Ingredients


PER AL MACARRÓ

  • 125gr de farina d'ametlla
  • 125gr de sucre glas
  • 125gr de sucre blanc
  • 50gr de clara d'ou
  • 45gr de clara d'ou
  • Colorant vermell en pasta
  • Plantilla de cors (impresa)

PER COBRIR (OPCIONAL)

  • Xocolata blanca fosa
  • Gerds liofilitzats

Preparació


  1. Barregeu la farina d'ametlla amb el sucre glaç i tamisi tres vegades. Afegeix 45 grams de clara d'ou i barregi fins a obtenir una massa.
  2. D'altra banda, poseu un cassó a foc baix amb 50 grams de clara d'ou i sucre blanc. Un cop estigui desfet el sucre, munteu la merenga a punt de neu.
  3. Afegeixi la merenga a la barreja anterior amb moviments envoltants però només fins que s'hi integri. No barregi de més per no baixar la massa. Finalment, afegeix-hi el colorant i remogui fins que s'unifiqui bé.
  4. Sobre una safata de forn col·loqui el paper vegetal amb la plantilla de cors per sota. Prepari una màniga amb un broquet rodó per omplir els cors.
  5. Un cop empleneu els cors, deixeu assecar. El temps que triguin serà en funció de la humitat de l’ambient. Per saber que estan secs, només hem de tocar amb la punta del dit i que no quedi la marca.
  6. Un cop estiguin al punt, fornegeu a 160ºC durant uns 15 o 18 minuts.

Per muntar el nostre macarró


Col·loqui una part del cor –ja fred–, i ompli amb el que desitgi. Tapeu el pastís amb l'altra part del cor. Per donar-li un toc personal pot decorar amb línies de xocolata blanca i empolvori amb una mica de gerds liofilitzada.

Utensilis utilitzats