5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

GASPATXO DE REMOLATXA


El gaspatxo és una de les begudes més consumides a l'estiu. Refresca molt i, a més, aporta molts nutrients sense afegir calories de més a la nostra dieta. Va sorgir com una beguda que prenien els pagesos per alimentar-se durant les èpoques de més calor. Aquesta beguda no només no es va perdre en el temps, sinó que va anar evolucionant fins a donar actualment tota mena de versions: d'alvocat, de maduixes o el de remolatxa.

El gaspatxo de remolatxa es pot prendre sol o acompanyant qualsevol altra beguda, com un suc de taronja o una beguda casolana a base de te negre aromatitzat. Una combinació sorprenent que t'agradarà més del que et penses.

Està boníssim i només trigaràs el temps que et porti pelar tots els ingredients i ficar-los a la batedora.

Ingredients


  • 300g tomàquet
  • 100g remolatxa
  • 20g pebrot vermell
  • 30g pebrot verd
  • 35g cogombre
  • 20g ceba
  • 1/2 all
  • Sal
  • 25g AOVE
  • 15g vinagre
  • 35g aigua

Preparació


  1. Afegeix tots els ingredients a un got de batedora.
  2. BAT!
  3. Ja pots servir-te.

Utensilis utilitzats