GALETES DE HALLOWEEN VEGANES


Ingredients


  • 80 g pasta d'avellana
  • 170 g farina sense gluten
  • 130 g panella integral BIO
  • 55 g oli d'oliva verge extra
  • 60 g llet vegetal
  • 15 gr llevat sense gluten

Per decorar:

  • 150 gr sucre glass
  • 50 ml llet vegetal
  • Colorant alimentari (opcional)

Preparació


  1. Preescalfem el forn a 180ºC.
  2. En un bol hi posem la pasta d'avellanes amb la farina sense gluten, el llevat i la panella. Barregem bé.
  3. Hi afegim la llet vegetal i l'oli d'oliva. Barregem fins que quedi una massa homogènia i compacta.
  4. En una superfície llisa, empolvorem farina perquè no s'enganxi la massa. L'estirem amb l'ajuda d'un corró fins a deixar-ho amb 1 centímetre de gruix.
  5. Amb els talladors de Halloween fem la forma de les galetes.
  6. Finalment, les deixem sobre una reixeta refredadora i les decorem al gust.

Per a la decoració

  1. Barregem el sucre glass amb la llet vegetal i el colorant alimentari per aconseguir el color que es vol.
  2. Només et falta decorar-les de forma terrorífica!