CREP D'ESPINACS


Les creps d'espinacs són una recepta senzilla, ràpida de fer i que combina amb una gran quantitat de plats. És una bona forma de donar-li un nou sabor a les creps de tota la vida i fer-les més sanes, encara que no porten tants espinacs com podries imaginar pel seu nom i això els dóna més encant.

Un dels atractius d'aquesta recepta són els nutrients que aporten els espinacs, en ser una verdura de fulla verda amb moltes vitamines i minerals, que a més, destaca per les baixes calories. Són una bona manera d'introduir les verdures als àpats dels més petits, especialment dels que s'hi resisteixen, i que es vagin acostumant i gaudint del seu sabor.

És una recepta molt sana i original, ja que, a més d'espinacs, inclou farina de cigró, espècies segons el teu gust, molt poca sal i aigua. Amb tan pocs ingredients, sense gaire temps de preparació, veuràs com pots crear una delícia que sorprendrà els teus convidats, els nens, la teva parella o qui vulguis. A més, és molt colorit i donarà un nou to més divertit a la teva taula. Si us ve de gust, podeu afegir-hi una mica més de sabor, encara que a causa de la seva preparació no sol ser necessari.

Si vols sorprendre els teus convidats en una ocasió especial, preparar qualsevol entrant, un berenar no dolç o estàs pensant en fer alguna cosa diferent, sens dubte les creps d'espinacs són una excel·lent idea. Podràs afegir-li qualsevol farcit, des de carn a pollastre, gambes, bolets i molt més, allò que la teva imaginació et permeti i allò que més t'agradi.

A més, pots innovar a la cuina i divertir-te amb els teus éssers estimats mentre ho estàs preparant. El resultat és espectacular, i, en poc temps, estaran a punt per servir a taula.

Ingredients


  • 100 gr de farina de cigró
  • 1 got d'aigua (240ml aprox.)
  • 125 gr d'espinacs
  • Una mica de sal
  • Espècies al gust (opcional pebre i comí)

Preparació


  1. Poseu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-ho tot junt.
  2. Aboqui la barreja en una crepera antiadherent, amb compte de no posar massa quantitat, afegiu la barreja a poc a poc i mogui la paella amb moviments circulars per cobrir tota la superfície.
  3. Quan la crep estigui quallada doneu-li la volta perquè es qualli de l'altra cara.
  4. Un cop feta la pot omplir amb els ingredients que més li agradin i després tancar-la en forma triangular, enrotllada o quadrada.

Suggerencies de presentació

Si vol acompanyar les creps amb unes patates, fregides però molt saludables, pot fer-les a la fregidora d'aire d'alta velocitat que permet cuinar, fregir i rostir sense oli.

També pot acompanyar les creps amb uns espaguetis de verdures fets amb el tallador d'espiral de Culinarium.


Estris utilitzats

  1. Batidor de vaso verde 500W Nutribullet
    Batedor de got verd 500W Nutribullet
    Regular Price 94,95 € Special Price 69,95 €
  2. Sartén fundición 25cm Crepera Primal Gloss Berlinger Sartén fundición 25cm Crepera Primal Gloss Berlinger
    Paella fosa 25cm Crepera Primal Gloss Berlinger
    Regular Price 27,95 € Special Price 24,95 €