5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

CREP D'ESPINACS


Les creps d'espinacs són una recepta senzilla, ràpida de fer i que combina amb una gran quantitat de plats. És una bona forma de donar-li un nou sabor a les creps de tota la vida i fer-les més sanes, encara que no porten tants espinacs com podries imaginar pel seu nom i això els dóna més encant.

Un dels atractius d'aquesta recepta són els nutrients que aporten els espinacs, en ser una verdura de fulla verda amb moltes vitamines i minerals, que a més, destaca per les baixes calories. Són una bona manera d'introduir les verdures als àpats dels més petits, especialment dels que s'hi resisteixen, i que es vagin acostumant i gaudint del seu sabor.

És una recepta molt sana i original, ja que, a més d'espinacs, inclou farina de cigró, espècies segons el teu gust, molt poca sal i aigua. Amb tan pocs ingredients, sense gaire temps de preparació, veuràs com pots crear una delícia que sorprendrà els teus convidats, els nens, la teva parella o qui vulguis. A més, és molt colorit i donarà un nou to més divertit a la teva taula. Si us ve de gust, podeu afegir-hi una mica més de sabor, encara que a causa de la seva preparació no sol ser necessari.

Si vols sorprendre els teus convidats en una ocasió especial, preparar qualsevol entrant, un berenar no dolç o estàs pensant en fer alguna cosa diferent, sens dubte les creps d'espinacs són una excel·lent idea. Podràs afegir-li qualsevol farcit, des de carn a pollastre, gambes, bolets i molt més, allò que la teva imaginació et permeti i allò que més t'agradi.

A més, pots innovar a la cuina i divertir-te amb els teus éssers estimats mentre ho estàs preparant. El resultat és espectacular, i, en poc temps, estaran a punt per servir a taula.

Ingredients


  • 100 gr de farina de cigró
  • 1 got d'aigua (240ml aprox.)
  • 125 gr d'espinacs
  • Una mica de sal
  • Espècies al gust (opcional pebre i comí)

Preparació


  1. Poseu tots els ingredients al got de la batedora i tritureu-ho tot junt.
  2. Aboqui la barreja en una crepera antiadherent, amb compte de no posar massa quantitat, afegiu la barreja a poc a poc i mogui la paella amb moviments circulars per cobrir tota la superfície.
  3. Quan la crep estigui quallada doneu-li la volta perquè es qualli de l'altra cara.
  4. Un cop feta la pot omplir amb els ingredients que més li agradin i després tancar-la en forma triangular, enrotllada o quadrada.

Suggerencies de presentació

Si vol acompanyar les creps amb unes patates, fregides però molt saludables, pot fer-les a la fregidora d'aire d'alta velocitat que permet cuinar, fregir i rostir sense oli.

També pot acompanyar les creps amb uns espaguetis de verdures fets amb el tallador d'espiral de Culinarium.


Estris utilitzats