5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

CREMA DE PASTANAGA AMB JENGIBRE I COCO


Aquesta crema es pot menjar calenta o freda i és una excel·lent font de vitamines. Un plat sa i saborós on la dolçor de la pastanaga es trenca amb el toc lleugerament picant del gingebre.

Ingredients


  • 800 g de pastanaga
  • 1 ceba gran
  • 2 alls
  • 450 ml de brou o aigua
  • 200 g llet de coco (en llauna)
  • 2-3 làmines fines de gingebre fresc (pelat) (o bé 1/2 c.p. de gingebre ratllat)
  • ½ c.p. de comí en pols
  • 5-6 c.s. oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust

Preparació


  1. En una olla, salteja la ceba amb l’all.
  2. Afegeix el brou i les pastanagues (tallades a rodanxes grans) i deixa-ho bullir 10 minuts.
  3. Afegeix la llet de coco, el gingebre, el comí, la sal i el pebre que vulguis.
  4. Deixa-ho cuinar 10 minuts més.
  5. Tritura-ho.
  6. A menjar!

Utensilis utilitzats