AMANIDA DE CUSCÚS

Ingredients:

  • 400 g de sèmola de blat per a cuscús
  • 200 g de cirerols
  • 2 filets de pollastre
  • 100 g de pinyons
  • Suc de llima
  • Oli d’oliva verge extra
  • Coriandre
  • 1 ou batut
  • Sal
  • Pebre mòlt

Preparació

  1. Prepari el cuscús seguint les indicacions de l’envàs o bé hidratant-lo amb aigua molt calenta o bé al vapor.
  2. Renti, assequi i trossegi els cirerols.
  3. En una paella torri els pinyons amb cura que no es cremin i reservi’ls.
  4. En aquesta mateixa paella posi una mica d’oli i dauri el pollastre tallat a tires i salpebrat.
  5. Piqui el coriandre i posi’l en un bol per afegir sal, suc de llima i oli d’oliva verge extra.
  6. Barregi el cuscús cuit amb els tomàquets, el pollastre i els pinyons torrats.
  7. Incorpori la vinagreta si s’ha de menjar l’amanida al moment; si el cuscús és per emportar, millor posar la vinagreta en una setrillera per a endur.

Consell: Utilitzi el set de condiments per a portar l’amaniment i d’aquesta manera evita que s’espatlli l’amanida.

Utensilis utilitzats

AMANIDA DE CUSCÚS

Ingredients:

  • 400 g de sèmola de blat per a cuscús
  • 200 g de cirerols
  • 2 filets de pollastre
  • 100 g de pinyons
  • Suc de llima
  • Oli d’oliva verge extra
  • Coriandre
  • 1 ou batut
  • Sal
  • Pebre mòlt

Preparació

  1. Prepari el cuscús seguint les indicacions de l’envàs o bé hidratant-lo amb aigua molt calenta o bé al vapor.
  2. Renti, assequi i trossegi els cirerols.
  3. En una paella torri els pinyons amb cura que no es cremin i reservi’ls.
  4. En aquesta mateixa paella posi una mica d’oli i dauri el pollastre tallat a tires i salpebrat.
  5. Piqui el coriandre i posi’l en un bol per afegir sal, suc de llima i oli d’oliva verge extra.
  6. Barregi el cuscús cuit amb els tomàquets, el pollastre i els pinyons torrats.
  7. Incorpori la vinagreta si s’ha de menjar l’amanida al moment; si el cuscús és per emportar, millor posar la vinagreta en una setrillera per a endur.

Consell: Utilitzi el set de condiments per a portar l’amaniment i d’aquesta manera evita que s’espatlli l’amanida.

Utensilis utilitzats