5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Llevataps majordom làmines Vin bouquet

Add to Wish List
13,95 €
Codi
5005695
 

Descripció

Llevataps de majordom de qualitat Premium. Descobreix l'elegància i la funcionalitat combinades en l'exclusiu llevataps de majordom. Dissenyat meticulosament per garantir una experiència d'obertura d'ampolles sense igual, aquest estri es convertirà en el teu company fiable en cada ocasió especial.

Característiques:

  • Disseny Innovador amb dues làmines d'alçades diferents: El llevataps presenta una característica única amb dues làmines de diferents alçades. Aquesta innovació enginyosa permet una inserció precisa i eficient entre el suro i l'ampolla, eliminant la molèstia d'obrir ampolles.
  • Extracció fàcil i segura: Experimenta la satisfacció d'extreure suros de manera suau i sense esforç. Fins i tot els suros més fràgils i antics s'extreuen sense problemes gràcies al disseny acuradament elaborat.
  • Construcció robusta: Fabricat amb materials de primera qualitat, incloent acer inoxidable i ABS resistent, el nostre llevataps garanteix durabilitat a llarg termini. Aquesta eina premium resistirà el pas del temps i us acompanyarà en innombrables celebracions.
  • Funda protectora inclosa: Mantingues el teu llevataps en perfecte estat amb la funda protectora inclosa. Aquesta funda no només protegeix les làmines, sinó que també assegura que el teu llevataps estigui llest per utilitzar en qualsevol moment.

Gaudeix del plaer d'obrir ampolles de vi amb estil i facilitat. El nostre llevataps de majordom és més que una eina: és una declaració d'elegància i funcionalitat. Afegeix el nostre llevataps de majordom a la teva col·lecció d'accessoris de vi avui mateix i descobreix la diferència a cada destapament!

Mesures: 14,5x9,5x2 cm.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5005695
Marca FIND IT