Sacacorchos y abrebotellas para vino y cava

Els llevataps són una peça fonamental de la cuina. A la web de Culinarium comptem amb una àmplia varietat perquè triïs el que més t'agradi

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
7
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

7 Items

per page

 

Els llevataps són un complement de cuina totalment necessari, ja que permeten obrir totes aquelles ampolles que tinguin un tancament amb suro. A l'hora d'escollir-ne un, és importantíssim escollir aquell que hagi de treure el suro deixant-lo gairebé intacte, ja que la majoria d'ocasions el tornaràs a haver d'utilitzar.

Per triar quins llevataps comprar és bo tenir en compte amb quina freqüència l'utilitzaràs. En el cas que siguis aficionat al vi i pràcticament cada dia destaquis una ampolla, el més recomanable és que en triïs un de elèctric, que s'encarrega de fer el procés de manera automàtica d'una manera senzilla i en pocs segons. Aquests llevataps normalment funcionen per bateria de càrrega que aconsegueix diversos descoberts d'autonomia ia més porten llums Led que indiquen el funcionament i el procés.

Si malgrat la freqüència prefereixes un manual, l'ideal és triar un de dos temps o ales que fan que puguis dur a terme el procés d'una manera més còmoda. El més important és tenir en compte que materials de fabricació porta per aconseguir que mantingui el suro en perfecte estat independentment de si el vi fa molts o pocs anys que espera per ser obert.

Normalment els vins d'anyades més velles solen tenir els suros més febles, per la qual cosa és important tenir aquest factor en compte a l'hora d'escollir un bon llevataps.

Un altre motiu pel qual convé fixar-se en els materials de fabricació és per assegurar una certa durabilitat a l'hora de poder donar un manteniment adequat. El millor és que estiguin fabricats amb materials resistents als cops i esgarrapades per una banda i fàcils de netejar per una altra, ja que normalment aquest complement ens acompanyarà durant diversos anys a les nostres cuines.