Accesoris per Vi i cava

A Culinarium comptem amb una àmplia gamma disponible: Accessoris per a vins: Refredadors, decantadors i llevataps.
30
Set Descending Direction
View as Grid Llista

30 Items

per page
  1. Regular Price 59,95 € Special Price 49,95 €
  2. Regular Price 27,95 € Special Price 25,95 €
  3. Regular Price 11,95 € Special Price 9,95 €
  4. Regular Price 11,95 € Special Price 9,95 €
  5. Regular Price 27,95 € Special Price 25,95 €
  6. Regular Price 10,95 € Special Price 9,95 €
  7. Regular Price 10,95 € Special Price 9,95 €
  8. Regular Price 27,95 € Special Price 25,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

30 Items

per page

 

El vi i el cava són dues begudes fonamentals en qualsevol esdeveniment. Per gaudir al màxim de totes dues preparacions, cal que tots els accessoris estiguin a l'alçada de les circumstàncies i no arruïnin la teva vetllada. A Culinarium sabem com és d'important tenir tot preparat perquè fins al mínim detall surti perfecte, i per això comptem amb una àmplia varietat per gaudir al màxim d'aquestes begudes en qualsevol tipus de reunions. Disposem d'una gamma de decantadors, refredadores i llevataps de la millor qualitat perquè els teus convidats quedin encantats amb la teva preparació.

Decantadors que potencien el sabor del vi

Els decantadors permeten oxigenar el vi i ajuden a mantenir al complet la seva olor i sabor. L'ús d'aquests productes millora molt l'experiència gastronòmica, ja que el fet d'obrir una ampolla directament no permet una correcta oxigenació, a causa de l'estret del coll. Es poden fer servir per a tot tipus de vins, però les diferències són més notables en aquells que hagin tingut criances llargues, ja que permeten que se separin els pòsits de la beguda i et permetran gaudir al màxim del seu sabor.

En el cas de reunions on gastareu l'ampolla completa, l'ús d'un decantador us permetrà oxigenar-la d'una vegada, ja que compten amb prou capacitat. Segons les teves necessitats podràs triar la mida més adequada per a tu. Com veus, és un accessori imprescindible per gaudir dels millors vins.

Refredadores per a una temperatura òptima

L'ús d'una refredadora us permetrà mantenir el vi i el cava en la temperatura perfecta per al consum. Evitaran que hagis d'introduir les begudes a la nevera durant hores, ja que la seva forma i disseny permeten un ràpid intercanvi de temperatura i aconsegueixen que s'arribi abans a la seva temperatura ideal. A més, aquests productes et faran estalviar espai a la cuina respecte a les grans i pesades glaçoneres i la seva tela protegeix la beguda i evita que en subjectar la condensació la faci relliscar de les teves mans. En millorar la subjecció de les ampolles també podràs servir-les d'una manera més còmoda i evitaràs esquitxades innecessàries a les estovalles o sobre els teus convidats.

Com veus, es tracta d'un complement que no pot faltar a la teva cuina i que es convertirà en el protagonista de totes les reunions familiars on serviu vi o cava.

Treureu: el teu millor aliat

Els llevataps són una peça fonamental a l'hora d'obrir qualsevol ampolla. Aconseguir treure el suro d'una sola peça evitarà pòsits a la beguda ia més et permetrà tornar a tancar-la novament si no la acabes sencera. Per aquesta raó, és fonamental comptar amb un producte de qualitat que et permeti fer la feina d'una manera senzilla i efectiva. A Culinarium disposem d'una gamma de llevataps construïts de forma professional perquè la tasca de descobert resulti fàcil i ràpida.

Comptem amb models per a tots els gustos. Des dels més tradicionals, que funcionen exercint pressió i girant sobre el suro, fins als més moderns que són automàtics: funcionen prement un botó i poden carregar còmodament després de diversos usos. Queda a la teva elecció triar el que més s'ajusti al que estàs buscant.

A Culinarium podràs trobar tota mena d'accessoris per gaudir al complet del vi i el cava a casa com si fossis un professional. Disposar d'aquests productes millorarà la teva experiència en tastar les begudes i podràs gaudir al màxim dels matisos i sabors gràcies a una posada en escena perfecta. Estem segurs que els teus convidats no oblidaran les vetllades a casa teva amb facilitat.